När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 392 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
1199 visningar
vecka 32

Ont i ryggen vad kan det vara?

Hej , för ca en månad sen va jag på akuten pågrund av ryggvärk mellan skulderbladen ungefär , men dom visste inte va det kunde vara .. Och nu har jag vaknat 2 nätter i rad klockan 4 på natten och haft ont på samma ställe har inte kunnat sova och har gråtit varje gång . och Bm visste inte vad det kunde vara . Sen när jag går känns det som att ungen trycker i underlivet . Undrar om någon vet vad det kan vara eller har samma problem? / Jennie

6 år Besvär Rapportera Prenumerera Rekommendera

2 Svar

Kanske nöter den på revbenen dina? Jag fick inflammation mellan en par revben å det kan även göra ont i ryggen..

Ibland när jag får matsmältningsproblem kan jag få ont som ett band över skulderbladen. Har haft problem med gallan och då gör det ont över skulderbladen samt ner under armhålan på höger sida och ibland strålar det upp mot örat med. Varit värre under mina graviditeter och brukar gå över efter någon timme. Paracetamol kan hjälpa.

Att det trycker ner mot underlivet är nog bebisen som trycker. Den ska ju fixera sig där nere nu de sista veckorna och har säkert vänt sig med huvudet nedåt. Då trycker det på lite ibland, speciellt när man går och det brukar kännas som  man är kissenödig väldigt ofta. Bara att vänja sig :)

Lycka till med de sista veckorna nu, kram.

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.