15 sep2014
4
Av katrina · 2 · 309 visningar · gillad 1 gånger

värsta frågan

Att vara gravid är så mysigt, jag hade en hemsk start på min gravitet med hur jag mådde, men nu är allt jätte bra och jätte mysigt. I morgon är de dags för ul igen, så jag längtar, vi kommer inte ta reda på kön dr tar vi när bebis kommer :D Som sagt de är väldigt mysigt, jag får mycket frågor av folk, många vill se magen, känna på den, för den syns nu :) Och så har vi alla frågor man får, men de finns frågor som är så hemsk som jag verkligen hatar när folk ställer de är, tänkte du aldrig på abort? Hur vet du att de är rätt? Ställ inte den frågan till en gravid kvinna som är så lycklig att bebis är påväg. Jag respekterar dom som gör abort, tycker inte de är fel om de finns bra anledningar. Men jag har bestämt mig, jag är så redo, mitt liv slutar inte bara för att jag blir mamma. Utan jag ser de som mitt liv når ännu ett mål och nej jag skulle aldrig ens vilja tänka ett liv utan liten som bakas, så abort nej folk kan sluta ställa sånna idiot frågor! :)

Kommentarer

Av HannaA · 9 år sedan ·
5
Jag vet när jag fick frågan om jag var redo så blev jag skräckslagen, som blivande förstagångsförälder så är man ju (oftast!) ganska osäker och med 5-10 veckor kvar vet jag att jag funderade mycket på om jag var redo för att bli mamma, och alla frågor som kommer därtill. Självklart var jag det, men all ovisshet som en graviditet och ett barn faktiskt innebär så grubblar man ju åt alla håll och kanter.
Av katrina · 9 år sedan ·
4
Jo men precis kan tänka mig att de är så, de är första gången jag är gravid så allt är nytt. Än så länge har jag inte tvivlat på mig själv, men jag tror ju längre in i graviteten man kommer destu mer funderar man och då kan nog sånna frågor vara riktigt jobbiga att höra.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar