Inloggade medlemmar: lyckligmamma92, 742 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Christel.M
20 jun2012
Av Christel.M · 3 · 399 visningar · gillad 3 gånger

Uppskattar vardags lunget mer nu!

Ja, hur är ni? Vill ha eran åsikt! Från att jag fick barn så uppskattar/njuter jag med av de lugna stunder man ha, när man kan sätta sej och dricka kaffe i stillhet, eller lösakorsord , läsa en bok, sätta sej ner vid datan , tiden på kvällen när han sover.

Jag myser mer nu, jag njuter mer av livet , av de som bara innan kändes halv drygt.

På ett sätt får jag lite ångest av att jag tycker de är så skönt, jag älskar mitt barn över allt annat, o de känns på ett sätt fel att känna denna sköna känsla.

Men kan någon hålla med?

 

Flickorna (13 o 7 år) Ska sova i kojan i natt (tro de) hihi.

Så underbara , vi ha en liten lekstuga uppe i ett träd, och där ska dem sova i natt, ja jag låter dem hållas;) Visst får ni de, kom in när det blir kallt . hehe

Ja, de ha tagit ut massa stols dynor till ute stolar, kuddar i massor och täken, jag lovade att skicka ett sms till Ola när de kom in så han kunde skratta lite :)
Vi får väl se hur det går:D

Ola tyckte inte jag skulle låta dem göra de, men dem tycker de är kul, de är väl inget farligt, de kommer väl in om en stund och då ha de fått mycket glädje av att de fick "sova ute"

Åter kommer om va kl va när de kom in:D

Nu skulle jag ju igentligen lägga upp en bild på kojan, men orka inte ta kort och lägga in i datan, ska kolla om jag ha någon gammal:D

Ja de är vinter här men ni ser en liten koja till höger:)

Kommentarer

Av juliet · 5 år sedan ·
juliet

jag tycker inte du ska kämmas över dina stunder i ensamhet du har sett båda sidorna och kan njuta av livet det är när man får perspektiv på tillvaron man kan det. så njut av livet och gör det med gott samvete så får det sin fulla efekt. undrar hur det kommer gå till för mig men jag har två tolvåringar också som kan hålla ett öga på dom snälla barnen jag väntar så tillfällen kommer nog dyka upp för mig med och jag tänker ta tillvara på dom vilket du absolut också ska.

Av jessica03 · 5 år sedan ·
jessica03
Åh vad jag längtar efter lite egentid på kvällen! Vår grabb är ju helst vaken sent på kvällarna och vill hemskt gärna ligga på en och mysa :) Han är ju bara sju veckor än så min egenkvällstid kommer väl den med så småningom :)
Av celieh · 5 år sedan ·
CelieH

Jag uppskattar också min egentid nu mer än innan. När sonen var nyfödd och ville sova på dagarna, fanns det inget bättre än att sätta sig på altanen med en kopp kaffe i solen och bara njuta av att vara ifred. Älskar min son oändligt, men just uppskattningen av egentid blir helt annprlunda mot vad den var innan han föddes. Då kunde jag känna mig uttråkad.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar