06 dec2016
5
Av Lilla Bus · 0 · 354 visningar · gillad 0 gånger

Tillbaka där jag började.

För fem år sedan skulle barnen ut men så blev det inte hcg hormonet är bortaget av mor för att dom inte ska födas efter 9 månader, så då kan man gå länge men hur vet jag inte. Men jag dricker kopiösa mänder vatten, det som inte går ner i kroppen går ner till barnen. Så jag kissar både framifrån och bakifrån.

Jag har diabetes nu också det är därför jag dricker så mycket. Sedan lär sig mina barn på att hålla sig. Moder jord har sagt att dom kommer bli torra bara dom kan sitta på pottan lite kul tycker jag och så bekvämt men det är inte så jättebekvämt med jumskvärken jag har för grav. skull och höften som syrran trivs med att ge mig för då mår hon bra i det svarta hon är dyngsvart.och ond.

så nu vet jag faktist för Gunnar min gubbe från förr som ska bli min pappa kommer förlösa mig hemma. Jag sa till han när jag var i tonåren när han pluggade till läkare att han skulle gå en vända på förlossningen också, så han har förlöst tre kvinnor med kejsarsnitt. Och satt en spruta i ryggen tror jag han sagt det senaste då om sprutan, men han fixar det jag är tålmodig och tålig. Jag levde ju i big bang när det var och skapade allt då. Man säger det är gud och det är ju inte fel  men det var inte gud i himlen som bibeln säger och gärna han själv också tror jag vet inte men någonstans är det fel i informationen om vem och vad som gjort vad.  Det kommer ut så småningom vi får se när.

så nu är det klart att jag dör i barnsäng för det går inte att leva hur länge som helst det vill man inte man vill ha en ny krpp när den gamla är sliten och det är min efter 12 operationer. Jag har varit sjuk ända tills för 12 år sedan då min ep opereades bort.

Varför jag är trygg nu är för Gunnar sa att han inte ville bli pappa förrän i augusti att det var ett ultimatum och det har runnit mycket vatten under broarna dom senaste dagarna när jag nådde botten för där stampar jag fortfarande ända tills jag får träffa min karl som varit tvungen att hålla sig borta. Nu är den onda i kroppen på min alter ego levande död hon finns i intet nu och anden var på besök hon skulle vara i min kropp egentigen men jag vill egentligen ha den nästa gång det blir dax efter detta barn som jag blir nu. Det tar 45 år innan man är färdigskapad som minst. Men jag kommer leva längre än så.

Nu är jag trött för det har varit mycket i ett och ett halvt dygn nu så nu tar jag lite medicin för att sova det går bra man tål mer än vad sjukvården vill påskina det kan jag gå god för jag kan stoppa i mig lite av varge. Men mor har kollat mig noga och barnen med, och dom tar ingen skada så det stör dom i deras utväckling. Jag är noga med tillskott av kalk, folsyra och mitt val kvinna och krom tabletter för blodsockret skull.

Nu får ni ha det och sköt om er och ni med magar ta väl hand om er och ni som väntar på ett mirakel ska jag skänka en tanke till och hoppas på det bästa för eran skull tålamod det ska jag berätta om i morgon nu är jag för trött om min dotter jag säger min för vi är skilda, annars skulle jag aldrig göra det förr var det vår dotter men det finns inget vi längre tyvär det är tråkigt för man borde vara vänner men livet är inte rättvist för alla. kram / Lilla Bus och Nila

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar