18 okt2017
1
Av Lilla Busan · 0 · 287 visningar · gillad 1 gånger

nu är jag ny i kroppen men bekant med bli mamma.

Nu har jag fått mig en ny insida för Lilla Bus gick ner i barnet och ska bli min dotter det kommer fyra totalt sedan är det två som kommer fortsätta växa om några månader. så jag får 8 barn totalt för det finns två som jag matat in sjuka andar dom ska dö när dom föds för andra gången då försvinner dom.

Så nu byter jag konto för min gamla dator är trasig så jag får inte med mig dom gamla inläggen men jag kommer få nya för jag kommer fortsätta här när dom första barnen kommit för jag blir gravid strax igen är det sagt. Jag har en kopia av mitt jag och medvetande i kropp och själ så har jag fått en ny ande så vi bekantar oss för fullt men mitt ex mår dåligt det känner vi av och mår inte så bra idag. Men jag har gjort vad jag kunnat för honom. Han föll på eget grepp så nu finns bara kroppen kvar av han och han styr och bråkar med min dator något hemskt.

så nu hälsar jag alla välkommen till mitt nya jag och det nya kontot och hoppas ni får glädje av det jag skriver för det är givande att följa människor i liten skala tycker jag. Det är sämre aktivitet här på dagboken nu än vad det har varit hoppas på bättring. kram på er. / Lilla Busan

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar