22 maj2015
5
Av lyxmamman · 2 · 339 visningar · gillad 0 gånger

Jobbigt på något sätt

God morgon, Idag är jag ledig å för mig är det inte bra att va ledig och hemma själv. Då tänker jag för mycket. Loggade in på fb och såg ännu en av mina gamla vänner lägga upp en bild på att dom väntar barn. Alla verkar gravida, dom lixom poppar upp överallt. Jag blir lixom lite ledsen över att vi inte väntar barn redan. Dum tanke egentligen eftersom jag nyligen tagit ur spiralen men tankarna kretsar ju ändå kring om jag kan bli gravid igen. Jag vet att jag inte borde oroa mig men då och då kommer tankarna ändå. Jag är en sån där som alltid oroar mig över det värsta. Typ som att jag förbereder mig för sorg då blir lyckan så mycket större sen. Sen så är jag ju också en sån som vill att allt ska hända just precis när jag vill det. Men befruktning och graviditet tar tid. 1 vecka kvar till ägglossning, 3 kvar tills vi vet om det blir något. Känns som 1 år.

Kommentarer

Av poisonpetra · 8 år sedan ·
5

Det känns alltid så tungt att inte vara gravid när andra lägger ut bilder eller berättar om sina graviditeter. Speciellt när man har försökt eller har påbörjat bebisverkstaden. 
Jag hoppas att det blir er tur snart igen =) Tre veckor kommer att gå fort =)

Av Julieaette · 8 år sedan ·
2

vad ska jag säga då som haft dom i magen i evigheter jag har vänt tanken ut och in så jag inte känner mig gravid för det skulle ta sådan tid det sa man redan när jag var barn. äkta känslor och hur man får en att känna sig gravid igen kommer väl när jag får bli inskriven hos bm och allt blir normalt.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar