23 okt2017
1
Av Lilla Busan · 0 · 235 visningar · gillad 1 gånger

Jag ska förtydliga mig för saker har hänt.

Det var sjutton vad det ska ändra på sig men jag gick emot mitt ex när jag var liten då bröt jag momment 22 en gång och nu måste jag göra det igen. så jag får ta att jag är död och får sakta komma in i livet efter det att barnen är komna.

Så nu får jag min drömmars prins som mina tvillingar sa när jag var 8 år och vi skrev tommy tycker om mig. det blev ett sagoligt tjurande på dom när jag skrev raden att "ingen vet att Tommy gett sitt foto till mig." Dom tyckte "du ska då alltid ta det bästa" så tjurade dom resten av låten så besvärligt det blev men vi gjorde klart den som Carola sedan fick spela in i sitt första album vi har skrivit massor tillsammans.

Så nu stannar jag i kroppen och vad som händer min trasiga kropp vete gudarna hoppas dom är på min sida så det blir helt jag kommer få kämpa mycket för att komma i form igen. Men det har jag gjort förut så det kommer gå på rutin.så om två veckor ska det vara klart för födsel annars hade jag fött i morgon men det blir uppskutet ett par veckor så ena pappan till barnen är klar för att ta hand om mig och barnen min drömars prins kommer för gott i januari-2018. / Lilla Busan

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar