30 jul2016
5
Av Lilla Bus · 0 · 396 visningar · gillad 2 gånger

jag har varit busig idag.

i fm. så sjöng jag falskt och förstörde musikörat på min själ sa han. Och ruska rumpa jag var skitbusig. Jag vet var det kommer ifrån och jag ska berätta det konstiga när det inte är så konstigt längre för jag blir så svår att förstå tror jag och det vill jag inte.

Sedan tog jag mig en tur ner på stan och käka glass och köpte gigantiska röda äpplen jättegoda billiga var dom med dom säljer på torget här där jag bor och dom är billigare än affärerna och har alltid mycket folk. dom har frukt och grönsaker det ska jag äta mycket av har dom sagt.

Jag har blivit duktig att gå 20 min till en halvtimme varge dag nu. det är tredje dagen idag men imorgon tror jag att jag tar tens apparaten så jag kan gå lite längre för 20 mn är bara grundmotion jag skulle behöva bränna lite fett. Jag lovar inte mig själv än för vanan sitter inte hårt att gå ut, det ska bli en vana först tänkte jag innan jag ökar tiden ,så vi får ännu se imorgon om det blir någon tens eller inte.

Jag somnade efter det jag varit på stan så nu kan jag nog titta in i månen och säga trevligt att ses det får vi göra länge inatt för jag lär ju inte sova tidigt iallafall får nog vara vaken halva natten igen. Det var jag igår men då var det full rulle i magen som jag berättar om för er om ett tag. Jag ska landa i det först så det inte blir missförstånd. Det är så lätt hänt när man får höra en massa och sortera sanninarna kan vara svårt ibland.

Hoppas ni får en fin söndag / Lilla Bus

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar