19 dec2014
1
Av linslisa · 2 · 321 visningar · gillad 3 gånger

14 13+2

Då har jag idag varit hos mvcs egna läkare och pratat med henne om mitt illamående. Fick andra tabletter utskrivna som jag nu ska testa och dessa ska fungera. Pratade lite om hur länge jag har mått dåligt och att postafenen inte har fungerat fullt ut sen jag var hos barnmorskan min i förra veckan. Barnmorskan sa att ibland kan man läggas in för dropp om man har gått ner mycket i kg och jag gick ju ner 3,5kg sen förra besöket hos henne. Läkaren sa att man bara läggs in om man har förlorat 10 % av sin kroppsligt, vilket i mitt fall skulle vara 6,2 kg. Jag strävar ju inte för att få bli inlagd på sjukhuset. Jag vill bara må bra och få i mig något. Så hädan efter så kommer jag att äta endast saker som är gott oavsett nyttigt eller onyttigt bara jag får i mig något. Sen ville den underbara läkaren ta ultraljud på mig bara för att konstatera att jag är gravid. Isf kolla hur många det ligger där inne, hur långt gången jag var och även att ett hjärta tickade där inne. Tänkte genast nej! Sambon måste ju vara med och se. Hon sa att det är jag som bär på vårt bar och att jag inte mår bra. Vi tog ultraljudet ändå. Åååå jäklar vad kul det var att se det lilla livet i magen ♡ Jag är garanterat gravid, 1 bebis finns där med ett pulserande hjärta ♡ Tyvärr fick hon inga bra bilder på bäbisen för att kunna mäta exakt tidsåtgång. Så det får jag vänta till den 21/1 då RUL är. Bebisen låg med ryggen mot min mage så det gick inte så bra att mäta. 1 mm kan liksom skilja på 2 dagar sa hon. Men det var det häftigast som jag har varit med om. Coolt att se 2 armar stuteri runt på skärmen och en ihopkurad bäbis. Längtar efter att få se hela dig på nästa ultraljud ♡

Kommentarer

Av Mam90 · 9 år sedan ·
5
Jag har varit inlagd båda mina graviditeter å de har inte kollat vikt någon gång, får du inte behålla någon mat ska du självklart bli inlagd med dropp! De tar ett urinprov å har du ketoner i de så blir de dropp. Tro mig, du blir så mycket piggare!
Av linslisa · 9 år sedan ·
1
Ja min barnmorska sa att man blir väldigt mycket piggare av dropp. Jag får se vad som händer nu i helgen. Låter konstigt att de inte har haft koll på din vikt Mam90. Här i Halmstad så kollar de vikten varje gång som man kommer dit och urinprov. Urinprovet visade inget bra sist. Så den 8/1 så ska jag till mvc igen och ta med urinprov. Fick en till tid hos barnmorskan innan det blir ett besök i v.24. Barnmorskan var orolig och ville dubbelkollat så att blir bra igen.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar