Mer i kategorin Babyhoroskop |

Skorpionen

23:e oktober - 21:a november

Planet - Mars och Pluto

Element - vatten

skorpionen babyNär skorpionbebeisen kommer till världen så är allas ögon på henne. Och det är precis så som det kommer fortsätta vara för en lång tid framöver, då den här bebisen till varje pris vill vara i centrum av allas uppmärksamhet. Hon är dessutom en ganska manipulativ liten krabat som suger åt sig av engergin från dem omkring henne.

Skorpionen är också en smula mystisk och svårtydd, vilket gör att det kan vara svårt att veta vad som är på tok när hon börjar att gråta. Ofta är det något som döljer sig under ytan, och det kan vara mycket svårt att dra det ur henne.

Räkna med att det kan bli maktkamper med den här bebisen, då hon räknar med att mamma och pappa och syskonen ska följa hennes planer. Det positiva som följer med detta är att hon vet vad hon vill, och hon är tydlig med att informera omvärlden.

En viktig detalj är att skorpionbebisen hatar smutsiga blöjor, så byt henne ofta! Ofta kan det vara orsaken till hennes missnöjen, men det är inte alltid ni kan stoppa ett utbrott så enkelt.

Den lilla skorpionen trivs i sällskap, särskilt om hon får stå vid rodret och styra.

Sammanfattningsvis så är skorpionbebisen smart, vill göra saker på sitt eget sätt och vet hur hon ska få det hon vill. Se upp!

Rekommenderat

Coronaviruset från Wuhan och graviditet

Coronaviruset från Wuhan och graviditet

Uppdatering 200206: Fram till idag har 28350 fall av 2019-nCoV och 525 dödsfall konstaterats runt om i världen. De allra flesta fall i Kina och Hebeiprovinsen. Inga fler fall har upptäcks i Sverige och risken för okontrollerad spridning här bedöms som låg. Man håller också på att utveckla ett vaccin, ... 0

Det finns 2 kommentarer till denna artikel

  1. Postades 2011-09-01 15:17:23
    Gäst
    förlossningen är beräknat till: 24october :)
  2. Postades 2010-08-11 17:30:27
    Gäst
    [...] förlossningsdatum är beräknat till: 28-Oct-2010 (Skorpionens [...]

Skriv en kommentar


För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.