Mer i kategorin Bebis |

Barn födda i Grisens år

Det är många som litar på att barn som är födda i visst stjärntecken kan ha kvaliteter som de eftersträvar och försöker under många år och multipla försök att bli gravida så att barn föds exakt under det valda tecknet. Självklart går det inte planera i vilket stjärntecken bebisen ska födas. Det är betydligt lättare att veta vad barnet kommer kännetecknas av enligt kinesiska kalendern. För er mammor som väntar barn under nuvarande år (2019) så har vi sammanfattat de kinesiska mystikernas utlåtanden om den jordiska grisen – det kinesiska årsdjuret för 2019.

Det ska påpekas att det kinesiska året börjar den 5 februari 2019 och slutar den 24 januari 2020. Enligt de kinesiska astrologiska experterna är Grisens år 2019 ett bra år för att födas. Grisen är en symbol som är förknippad med livslängd, stabilitet, självkontroll och de som är födda i år kommer att ha massor av bra egenskaper förknippade med stabilitet i sina liv.

Pojke eller flicka

De bästa månaderna för lättare förlossning är att föda i Maj, Juni, Juli, Augusti och September. Vill man ha en pojke så är de bästa chanserna att ha en pojke är om barnet föds i juli och om mamman är 18, 20, 30 eller 42 år gammal. De bästa chanserna att ha en flicka är om barnet föds i april och hennes mamma är 21, 22 och 29 år gammal. Enligt samma kinesiska experter är chansen att få en pojke under 2019 hela 54%.

Grisbarnet

Barnet som är född under grisens år är lyckligt, modigt, glatt, trevlig, tålmodig och skicklig arrangör och har förmågan att enkelt komma under allas hud. Grisbarnet är galant och lite gammalmodigt. Barnet är en bra lyssnare, lite naiv och blygsam samtidigt som den är starkt och förstående.

Grisbarnen vill ha så många vänner som möjligt. De är lojala, omtänksamma och söker ömsesidigt fördelaktiga partnerskap. De är alltid redo att hjälpa en vän i nöd. Grisbarnen kan leva i fred och harmoni med den intuitiva kaninen och den fina geten. Men de kommer lätt att luras av andra som kan dra full nytta av grisens inhemska vänlighet.

De är alltid redo att hjälpa sina vänner eftersom de inte kan säga nej. De behöver vägledning för att skärpa sina färdigheter när det gäller att ställa in hinder när de behövs.

Förhållandet mellan föräldrar och barn födda under gristecknet

Förhållandet mellan föräldrar och barn är trevligt, utan betydande händelser. Exakt på grund av sin sällskapliga natur tenderar ibland de runt omkring grisbarnen att dra nytta av dem. Även om de är beundrade, är de också målet för personer som vill utnyttja deras vänlighet.

Sedan barndomen är grisbarnen benägna att utveckla sin intelligens, de vill alltid veta, läsa och de har stora chanser att bli äkta intellektuella när de växer upp. Att uppnå små saker är inte deras mål. De kommer alltid att ha så höga mål som möjligt och de flesta av grisbarnen kommer att lyckas i sina planer.

Grisbarnets utmärkande egenskaper

Fördelar: känslig, altruistisk, pålitlig, välkomnande

Nackdelar: överdriven pessimism, de går mycket snabbt från en extremitet till en annan och de kan

enkelt omvandlas till snobbar.

Kompatibilitet: grisbarnen är kompatibla med drakar, tigrar och getter. I motsatta änden är tuppen och

ormen.

Rekommenderat

Allt om den nya jämställdhetsbonusen i föräldraförsäkringen - Uppdaterad!

UPPDATERAT 2018: Den jämställdhetsbonus som infördes 1 juli 2008 är sedan årsskiftet borttagen, medan vårdnadsbidraget togs bort den första februari 2016. För närvarande gäller att föräldrapenning betalas ut i 480 dagar för ett barn. I 390 dagar baseras ersättningen på den inkomst du har (dagar på sjukpenningnivå). De övriga 90 dagarna ... 13

Det finns 0 kommentarer till denna artikel

    Skriv en kommentar


    För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

    Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.