När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 566 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Mer i kategorin Babyhoroskop |

Jungfrubabyn

23:e augusti - 22:a september

Planet - Merkurius

Element - jord

jungfrun babyPå gott och ont, jungfrubebisen är superpetig! Men det är klart, hur förväntar du dig annars att han ska växa upp och bli en fulländad perfektionist?

Det är lika bra att du vänjer dig eftersom bebisar födda i detta tecken kan vara ganska speciella och behöver fasta rutiner som han kan lita på. Inget fel på att ha rutiner, men försök inte att bryta dem; den här bebisen gillar inte förändring.

Jungfrun kan också vara ganska kräsen med maten, så krångla inte till det med maten. Förutom dessa små egenheter så kräver de små knyttena inte mycket: ett rent sovrum och enkla kläder räcker för att hålla ögonen torra på den lilla krabaten.

Dessutom kan jungfrubebisen roa sig själv under långa perioder med enkla lekar, utan att ständigt kräva andras uppmärksamhet. Han vill också börja prata tidigare än de flesta; det är mycket som rör sig i hans lilla huvud och det vill gärna komma ut!

Från tidig ålder så är han också mammas lilla hjälpreda och detta är ett grundläggande karaktärsdrag hos jungfrun, att hjälpa andra.

Inte heller kommer den lilla totten att yvas över sina bedrifter, då han av naturen är blygsam och en smula blyg.

För att summera jungfrubebisen så är han nöjd på egen hand, men han tycker också om att hjälpa andra, älskar när det är rent och prydligt och kan utan problem roa sig själv.

Det finns 5 kommentarer till denna artikel

 1. Postades 2017-09-03 16:09:53
  Lilla Bus:s avatar

  Jag vet inte om det stämde så mycket på mig för jag är flexibel och inte kräsen sedan dock bra på att roa mig och petig men inte överdrivet. Men det stora med att bl ungfru är att ja innan födseln var en jungfru dom gjordes av Liva som är guden för djuren. Som var i min dotter från början och hade det så svårt när dom flyttade från mig så dom kom och planerade om hela rasket. Sedan gjorde hon mig med barn genom att styra en spermie till ägget den hade hon i ande handen som hon stack in i livmoder låter helt otroligt men jag ljuger inte det var så det gick till att få dom två som jag och min tvilling blir dom andra två kom till lite annorlnda.

 2. Postades 2014-09-08 20:47:38
  muxpux:s avatar

  hahah det här stämmer nog allt in på mig jag är både kräsen inom mat och bestämd och man ska inte ändra på något.

  Och precis med att roa sig så är jag ,men var ganska busig som liten krävde mycket uppmärksamhet.

 3. Postades 2014-07-11 20:19:09
  Gäst
  Hehe ni har just beskrivit min dotter helt. Petig med maten, hatar att ha smutsiga kläder, händer, när det är för många saker överallt. Men gillar att pyssla och jätte blyg. Pga matgrej så har hon fått en och annan besviken blick ifrån mig, det gillar hon verkligen inte :((
 4. Postades 2010-03-01 10:15:42
  Gäst
  haha som sin pappa med andra ord! men han är juh fisk iofs.. men det här med petighet kan juh verkligen gå i arv!
 5. Postades 2009-09-21 08:58:15
  Gäst
  hoppas renligheten håller i sig uppåt i åren ;) våran tjej har bra rutiner och sover jätte bra på natten :)

Skriv en kommentar

Namn

Email

Kommentar


För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.