Mer i kategorin Länkar |

Vinn hudvårdsprodukter för din baby

Vi har nöjet att kunna dela ut tre produkter i en praktisk necessär från den nya hudvårdsserien Sebamed Baby till fem lyckliga vinnare.

För att delta i tävlingen så behöver du bara vara medlem på Bli mamma och skriva en kommentar till detta inlägg med en motivering till varför du är medlem på sidan och varför du skulle vilja vinna produkterna. Det behöver inte vara långt, en eller två meningar räcker väl.

Vi kommer att välja ut fem vinnare från alla som deltar när tävlingen är över den 7 juni klockan 23.59 (OBS! detta är ett nytt datum på grund av tidigarelagt semesteruppehåll).

Tävlingen är nu avslutad. Vi kommer att kontakta vinnarna via pm/mail inom kort.

Vinnare: wuwwuw, carro_gbg,lyxmamman, sheima22, chriztall

Nu lanseras Sebamed Baby – den första hudvårdsserien med pH 5,5 för baby och barn.

babyx3_sammansatt_medium

Information om Sebamed Baby

Vid födseln är hudens skyddsbarriär inte fullt utvecklad och babyhuden är därför extra känslig. Sebamed Baby är resultat av forskning kring produkter som hjälper huden att bygga upp sin naturliga skyddsbarriär som är grunden till frisk hud. Sebameds babyserie består av sju olika produkter som är utan tvål, färgämnen, parabener och parfym. Sebamed Baby håller huden frisk. Inget annat.

"Huden har fantastiska naturliga läknings- och skyddsmekanismer. Det Sebamed Baby gör är att understödja babyhudens egna friska miljö genom att hålla pH 5,5 så att huden själv kan bygga upp sin naturliga skyddsbarriär", säger Elisabet Heinrich, skandinavisk produktchef för hudvård på Orion Pharma.

Sebamed håller huden frisk. Inget annat.

Sebamed hudvårdsserie började utvecklas för över 50 år sedan i Tyskland. Upphovsmannen Dr. Heinz Maurer insåg under sina många år på hudkliniker att huden kräver speciella förutsättningar för att hålla sig frisk. I många år forskade Dr. Maurer för att finna tvättprodukter som var anpassade för hudens naturligt friska pH-miljö – pH 5,5. Detta lyckades han med och startade företaget SebaPharma för att kunna vidareutveckla hudvårdsprodukter för konsumenter och sjukvård. Sebamed produktserie består av 280 produkter som säljs över hela världen. Nu finns de också i Sverige.

Produkterna i denna tävling och produktinformationen är sponsrat och ska inte misstas för redaktionellt material.

Rekommenderat

Prematur – är det farligt för mitt barn att komma ut?

Prematur – är det farligt för mitt barn att komma ut?

Många gravida mammor kommer till sjukhus med viss sjukdom eller med förtidsvärkar och få höra att de ska få prematura barn. Största del av de mammor kommer att klara sig och uppnå fullgången tid, men i sex procent av fallen så kommer barnet innan fullgången tid.  Varför blir det så? ... 6

Det finns 21 kommentarer till denna artikel

  Vi väntar på vår första lilla ängel och för att vi ska kunna bli dem super föräldrarna som alla strävar efter känner vi att bli mamma . Se kan ge oss verktygen för att bli det, blimamma öppnar dörren men vi går själva igenom dem med lite hjälp !! <3
  Min första graviditet, obeskrivlig glädje och en massa frågor - bli mamma är det perfekta stället för att få information samt stöd från andra medlemmar. Har följt mitt barns utveckling bl.a. genom graviditetskalendern. Jag är beräknad att föda om 5 dagar, att få necessär med baby produkter vore perfekt eftersom jag vill använda bra produkter till min lilla ängel.
  Överlägset den bästa "mamma-sidan" och sedan att kunna enkelt och lätt snacka med andra i samma situation, vilket är väldigt uppskattat! Och att kunna få möjlighet att testa nya produkter är alltid roligt!! =)
  Nettiz

  0 Nettiz

  Jag är medlem på bli mamma för att det är en bra sida och man får svar på mycket man undrar över och får stöd av andra mammor och blivande mammor. Jag skulle vilja vinna för att det är skoj att prova nya produkter =)
  Heiii! jag är medlem på blimamma.se för att det är den bästa sidan för gravida och mammor. Alla är så otrooligt trevliga och stöttande. Dessutom har jag inte sett ShebaMed baby i någon butik så vore jätte spännande att få prova det på min baby och sedan den i magen också. kraaam
  Jag är medlem på sidan för att hitta stöd och råd bland andra i samma livssituation, för att slippa läsa på olika sidor och oroa sig, här får man svar av folk, vilket tar död på en heldel myter och lugnar ner mig. Jag borde vinna för att hudvårdsprodukter är det enda jag har kvar att köpa till vår till skrott och jag har ingen aning om vad som är bra produkter eller inte, därför skulle jag vara tacksam om ni på blimamma.se kunde hjälpa mig, genom denna gåva!
  Har alltid hittat den bästa informationen, och bästa stödet via denna sida dag som natt, så det är självklart att man skall vara med. Skulle vara kul att vinna för att prova nya produkter, så man inte faller tillbaks på de gamla som man använt på tidigare barn, men inte riktigt varit nöjd med.

Skriv en kommentar


För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.