Produktrecensioner

Mamma-tights

Betyg 3,4 av 5
3.40 av 5 recensioner
Tillverkare: HM
Kategori: Gravidprodukter
Visad 4991 gånger

5 Recensioner

11 år

Betyg 1 av 5
Har andvänt produkten i 14 dagar

Jag köpte de där svarta mamma tights , jätte finna men kvalitet, efter 2 veckor hade jag 2 hål. nu anväder jag de istället för långa-kalsonger.

Babsy
6 Babsy

11 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 2 månader

Tycker att dom fungerat bra! Upplever samma som en annan recensent skrev att grenen gick sönder efter kanske 7 tvättar. men det är stor skillnad på passformen mot ett par vanliga leggins, har inte fått på mig leggins på flera månader, så mamma tights var verkligen värda.

12 år

Betyg 2 av 5
Har andvänt produkten i 6 månader

Fick köpa nya leggins ett par gånger från HM under min graviditet, skitkass kvalite tyvärr, de sprack i grenen bara efter några tvättar...
De som höll bäst och var skönast var de från POP! tyvärr har de slutat sälja mammakläder :(

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 5 månader

Jag köpte mina leggings ifrån H&M för 99 kr/st. Och jag älskar  dom, jag lever i de! :) Super bekväma! Dock lite kalla i vintras, men men!

 

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 7 månader

Då jag fick mage rätt tidigt i graviditeten så passade inte mina vanliga byxor efter v 12..köpte då svarta mamma-leggings på HM för 129kr och har sedan dess bott i dem! Hur sköna som helst! Köpte dem i min vanliga storlek M och har inte behövt byta under hela graviditeten, väldigt mjuka och följsamma och med dagens mode passar de till både vardag och fest.

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.