Produktrecensioner

Crescent Classic 2011 Barnvagn

Betyg 5 av 5
5.00 av 3 recensioner
Tillverkare: Crescent
Kategori: Barnvagnar
Visad 8604 gånger

3 Recensioner

10 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 15 månader

Är supernöjd med denna vagnen, billig och smidig, får plats i bagaget på min Opel corsa och den väger inte jättemycket så jag bryter inte ryggen när jag lyfter in den heller. Har använt den både som liggvagn och nu som sittvagn. Den är liten och väldigt lätt att styra, handtaget är lätt att ställa in rätt höjd på och går ävenatt vända, så istället för att vända sitsen för att barnet ska åka framåt eller bakåt så lägger man bara över styret. Perfekt nu när sonen vill se sig omkring korta stunder. Jag upplevde hårdliften som ganska liten, gjorde inte oss så mycket då sonen inte är så lång annars hade han nog vuxit ur den fortare. Ryggstödet går inte att fälla upp i 90graders vinkel utan lutar lite bakåt, lite synd då sonen försöker se sig omkring men inte riktigt lyckas för han sitter fast. Hjulen går lätt att plocka av, bra på vintern då kan man lätt borsta av dem. Du kan köpa Crescent Classic 2011 Barnvagn här
--V--
3 --V--

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 0 dagar

Jag har också fastnat för en crescent så har precis köpt en sand färgad mycket snygg vagn men har dock inte kört med den eftersom barnet inte är fött :) men det jag sett hittils är bara positivt.. Barnsligt enkelt att montera ihop, tar liten plats och känns väldigt smidig.

Du kan köpa Crescent Classic 2011 Barnvagn här

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 0 dagar

Jag har just köpt barnvagnen Crescent Classic 2011 till vårt kommande första barn. Varför valet föll på just denna vagn är för att jag själv blev tipsad om den av vänner och bekanta. Jag anser att vagnen har allt som behövs vad gäller säkerhet, smidighet, bekvämlighet och utseende. Vagnen jag köpte är av den stilrena färgen grå, men finns även i många andra trendiga färger. Den har trendigt snygga hjul som smidigt tar dig fram dit du ska. Den är smidig tack vare att den går att lätt fälla ihop så att den ryms bra in i bilen. Man kan också smidigt ändra ryggstödet i vagnen i fyra olika lägen. Den är en kombimodell vilket gör att man kan använda den både för spädbarn men även när barnet är ett par år gammalt. Genom att köpa vind- och regnskydd till så kan man i princip köra runt med sin Crescent var man vill. Vagnen känns säker eftersom den har bromsar både på fram- och bakhjulen. Bekvämligheter med vagnen är bland annat att den har en varukorg i tyg som finns placerad under själva vagnen. Vagnen har även finesser såsom en sittvagn med hårdlift, justerbart handtag och åkpåse. Denna vara rekomenderar jag varmt även om jag ännu inte har "kört in den". Men jag väntar själv med spänning att få börja använda den och slita den med hälsan. :)

Du kan köpa Crescent Classic 2011 Barnvagn här

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.