Produktrecensioner

Natusan first touch

Betyg 5 av 5
5.00 av 1 recensioner
Tillverkare: Natusan
Kategori: Babyprodukter
Visad 1812 gånger

1 Recensioner

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 4 månader

Jag är med i Buzzador, där man får prova på nya saker innan de lanseras eller när de just har lanserats i butikerna och i våras fick jag prova på Natusan first touch till min tös.  Paketet innehöll en stor flaska badgel som jag skulle prova på min dotter.

        Badgelen var både parfymfri och skonsam mot huden. Parfymfri är den för att undvika allergier samt att den ska kunna fungera till alla barn. Att använda badgelen var enkelt och trots attg den var parfymfri lämnade den en fräschet efter sig så att man ändå märkte att det var rent och nytvättat.  Huden blev len precis som babyhuden ska vara och den blev mjuk på ett annorlunda sätt än tidigare, men det var annorlunda till det bättre.

        Jag tycker Natusan verkligen har satsat på barn och barns välmående.  Badgelen är väldigt skonsamt och gör barnets hud mjuk och len. En del badgeler gör barnets hud torr eller fet, men denna var perfekt för barnets hud.  

        Jag rekommenderar starkt denna produkt.  Den är snäll mot barnets hud samtidigt som den också rengör och tar bort smuts. Den är parfymfri, vilket medför att den inte irriterar barnets hud eller ökar risken för allergier.

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.