Produktrecensioner

Semper Barnmatsbok

Betyg 5 av 5
5.00 av 1 recensioner
Tillverkare: Semper
Kategori: Babyprodukter
Visad 2415 gånger

1 Recensioner

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 3 månader

För ett par månader sen blev jag tipsad om att man kunde få en barnmatsbok, för barnet första levnadsår, gratis från Semper och naturligtvis ville jag prova den. Jag tänkte när den är gratis har jag ändå inget att förlora. Samtidigt som jag ofta går och grubblar på vad som är bäst i matväg för mitt barn.  I vilken ålder får man ge vilken mat, hur länge ammar man och så vidare.

En dag damp boken äntligen ner i min brevlåda och jag var väldigt ivrig. Jag lusläste den och försökta sätta in det jag lästa till min egen vardagssituation.  Det är mitt första barn och jag är väldigt beskyddande, man vill ju inte ge grabben något olämplig heller.

Jag rekommenderar varmt denna bok. Den innehåller allt möjligt, fakta, tips och berättelser. Den är också bra att gå till när man funderar om barnet kan äta det eller inte. Till exempel jordgubbar, jag visste inte att barn kan bli allergiska mot jordgubbar om man gav barnet dessa i alltför tidig ålder.

Det är en väldigt bra handbok för föräldrar och särskilt för föräldrar som har fått sitt första barn. Men jag tror också att flerbarnsföräldrar skulle hitta en hel del nytt i denna bok.

Jag tycker det är väldigt generöst av Semper att dela ut denna bok gratis åt gravida och småbarnsföräldrar.

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.