Produktrecensioner

Stora boken om barn - Att vänta och föda. Barnets första sex

Betyg 4,33 av 5
4.33 av 3 recensioner
Tillverkare: Nordtedts förlag
Kategori: Bok & Film
Visad 7182 gånger

3 Recensioner

8 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 2 veckor

Beställde boken kanske en månade sen från plusbok ( http://www.plusbok.se/stora-boken-om-barn-att-vaenta-och-foeda-barnets-foersta-sex-aar-lena-lidbeck-kristina-hofsten-mia-coull-9789113040592/ )
Har bra tips på sjukdomar och allergien som barn har!

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 4 månader

Perfekt för den som är nyfiken och vill ha bra information!

12 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 3 månader

Jag kan varmt rekommendera boken "Stora boken om barn - att vänta och föda - barnets sex första år som är en heltäckande bok som täcker såvöl tiden innan förlossningen och de första småbarnsåren. Avsnittet som behandlar sjukdomar och olycksfall känns väldigt välskrivet och ger en bra grund, speciellt med första barnet. Men även avsnitten om att vänta och föda barn är välskrivna och informativa och ger en bra och informativ grund för de många frågor som kanske finns innan förlossningen. Ett stort plus även för de fina bilderna och illustrationerna i boken. Kort sagt är det här en välskriven och informativ bok såväl innan förlossningen samt under småbarnstiden. Boken känns lättläst och relevant för såväl mamman som den blivande pappan.

Boken är granskad av experter inom området och innehåller 6 områden:

Att vänta barn: Vad som händer för varje månad i utvecklingen, hur fostret utvecklas, motion och mycket mer.

Att föda barn: Om smärta, fosterövervakning, den normala förlossningen, komplikationer,tiden  efter förlossningen, att komma i form, amning osv.

Det första året: Att ta hand om det nyfödda barnet, utveckling och utrustning, skrik, sömn, spädbarnsmassage, mat, leksaker, barnsäkerhet osv.

Barn mellan ett och sex år: Att skiljas från mamma och pappa, språk, trots och uppfostran, könsidentitet, lek och leksaker, böcker och TV, skolstart, utrustning, mat, sport och fritid, barnsäkert osv

Övrigt som kan vara bra att veta, tex Familjerätt, konsumenträtt, försäkring, tvätt.

En heltäckande uppslagsbok som varmt rekommenderas!

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.