Produktrecensioner

BabyBjörn bärsele orginal

Betyg 4 av 5
4.00 av 1 recensioner
Tillverkare: BabyBjörn
Kategori: Babyprodukter
Visad 2526 gånger

1 Recensioner

12 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 2 månader

En bärsele är något som har funnits med i flera årtionden och är till för småbarnsföräldrar och dess största funktion är att bära babyn utan att använda armarna. Bärselen är till fördel också när du ska bära barnet en längre tid, något som annars skulle bli väldigt jobbigt för armarna.

Jag var till en början väldigt skeptisk till bärselar överlag, eftersom jag var väldigt rädd on lillans nacke och vågade inte riskera att någonting hände min lilla flicka. Men efter att jag hade fått en rekommendation från en av mammorna i mammagruppen beslöt jag mig för att ge bärselen ett försök. Jag valde Baby Björnens bärsele, eftersom den hade fått ett gott omdöme samtidigt som de satsade på barnets välmående.

Man märker bra att Baby Björn har satsat på barnets välmående samt ergonomi. Selen ger stöd för nacken, höfter och rygg redan från födseln och därmed riskerar du inte heller att ditt barns hälsa utsätts för fara samtidigt som babyn har det bekvämt.  

Bärselen är också smidig, vilket gör att du kan ha med babyn samtidigt som du gör annat. Man kan också gå på promenad med babyn med i selen utan att belasta kroppen mera än när du har en helt vanlig ryggsäck.

Jag rekommendera verkligen Baby Björn bärselen, eftersom den har utformats till fördel för barnets ergonomi samtidigt som den är till en väldig hjälp särskilt och du är ensam med barnet och behöver göra något annat samtidigt.

Du kan köpa BabyBjörn bärsele orginal här

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.