Produktrecensioner

BabyBjörn Babysitter

Betyg 5 av 5
5.00 av 2 recensioner
Tillverkare: BabyBjörn
Kategori: Babyprodukter
Visad 3442 gånger

2 Recensioner

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 10 dagar

En babysitter är perfekt för ett barn,lätt att förstå sig på hur den fungerar,hur barnet ska sitta,och att barnet trivs i den.JAg rekommenderar den för att man vet att barnet sitter i något som är säkert,så helt klart  så tycker jag att det är en bra pryl,som jag tycker man  absolut  kan ha till sitt barn. Tar ingen stor plats allt,och man vet att barnet trivs i det,tröttnar inte och det är helt klart en fördel,alla barn gillar säkerligen en babysitter.Det finns mågna bra produkter nu och denna är helt kalrt något jag  tycker är bra,en babysitter kan man fundera på mer varför den är så bra,man märker barnet trivs och då mår man bättre själv av den vetskapen om det. Så helt klart bra o monter,fin,trivsam,ja en massa bra orsaker till att skaffa en babysitter tycker jag. vad kan man mer säga,bara att  det är en bra produkt,som sagt finns mycket bra till just gravida,bra produkter som har skapats men jag tycker att man ska köpa något man vet man själv trivs med och som barnet har verkligen någon stor nytta av,visst finns det bra produkter från babybjörn annars med,inte bara babysitter men denna kan jag helt klart rekommendera så tycker att kan köpa den så varför inte. Barnet blir inte trött på den,har bra kvalite,kvaliten tycker jag är jätte viktig så jag tycker att satsa på den helt klart för bra kvalite vill vi alla ha så baby björn har lyckats med en bra produkt enligt mej,detta vart min recension och jag är glad jag kunde dela med mig av mina åsikter här . babybjörn lika med bra kvalite .

Du kan köpa BabyBjörn Babysitter här

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 90 dagar

Jag älskar Baby Björn överhuvudtaget. Tycker att deras produkter är jättebra. Speciellt babysittern i retro utförande tycker jag extra mycket om. Den är hållbar och säker och våran dotter älskar att sitta och gunga i den. Den är framförallt lätt att ta med sig och lätt att montera. Den tar inte stor plats uppfälld och mycket liten plats då den är nermonterad.
Den går inte att jämföra med andra märken där barnen ligger ner och snabbt blir uttråkat, i baby björnen kan man ställa in ryggen i tre olika lägen allt från att sitta helt upp till att ligga i viloläge. Babysittern går att använda fram till barnet är 2 år. En toppen produkt  på alla sätt och vis som vi haft stor användning och glädje utav.

Du kan köpa BabyBjörn Babysitter här

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.