Produktrecensioner

BabyTravel Dublin - syskon/tvilling vagn

Betyg 4 av 5
4.00 av 1 recensioner
Tillverkare: Babyproffsen
Kategori: Barnvagnar
Visad 10157 gånger

1 Recensioner

13 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 45 dagar

Vi tog beslutet att köpa en syskonvagn till våra små då familjen har en hund som kräver promenader och det är 1½ år mellan barnen.

Fördelarna med Babytravels syskonvagn är att den är väldigt lättkörd, man kan välja mellan att ha swirvel hjul eller "fasta" hjul fram till. Läget på sittdelen är inte steg reglerat utan med ett band så man kan ställa in det hur som helst. Den är lätt att fälla ihop och inte tung alls att lyfta. Ta förvånansvärt liten plats för att vara en dubbelvagn. Handtaget är ställbart och den har givetvis sele. Sedan har den två fack baktill på vagnen för lite små grejer osm jag värdesätter med dragkedja samt en helt okej varukorg under.

Nackdelarna är att det faktiskt inte är fullt sittläge, barnet sitter lite halvt om halvt lutat bakåt, inget som stör min dotter men kan tänka mig när sonen går över från liggdel till sittdel att det kan bli lite svårt men man får väl ha liggdelen extra länge :) Special liggdelarna är dyra nya och de är bara en viss sort som funkar, köpte dock min begagnad.

Men helhetsintrycket av vagnen är mycket bra, jag är super nöjd med den!

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.