Produktrecensioner

icandy peach

Betyg 5 av 5
5.00 av 1 recensioner
Tillverkare: icandy
Kategori: Barnvagnar
Visad 3752 gånger

1 Recensioner

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 0 dagar

  1. ICandy peach                                                                                                                                  

Letade länge efter barnvagn och förutom att den ska vara praktisk och framförallt säker vill man ju att den ska vara snygg också och jag måste säga att marknaden bjuder på otroligt fula vagnar.

Till slut hittade vi iallfall en vagn vi föll för direkt, icandy peach. En vagn med moderna eleganta kurvor kombinerat med fantastiska tyger och enkel design. Finns i tre färger; Sweet Pea, Black Jack och Tomato. Vi valde Sweet pea (turkos/limerön) till liggdelen och Black Jack (brun) till sittdelen.

Peach erbjuder alla funktioner du behöver, från engrepps ihopfällning till möjligheten att kunna omvandla enkelvagnen till en dubbelvagn - denna uppgradering görs enkelt med peash blossom omvandlaren. En bra investering från början med vetskapen om att din vagn kan växa med din växande familj!

Den moderna liggkorgen erbjuder ett platt ryggläge och avlägsnas enkelt med en hand för att inte störa ditt sovande barn. Sittdelen kan du använda både framåt- och bakåtvänd.

 Vagnen fälls ihop otroligt lätt - en enda smidig rörelse och chassit fälls ihop, du plockar upp vagnen med bärremmen och så är du på väg! Det är verkligen så enkelt!  

Du kommer verkligen att förälska dig när du känner hur lätt den är att manövrera ...!

Vagnen har 6 månaders tillverkningsaranti!

Rekommenderar verkligen den här vagnen!!!!!!!!!!

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.