Produktrecensioner

Emmaljunga Scooter

Betyg 5 av 5
5.00 av 1 recensioner
Tillverkare: Emmaljunga
Kategori: Barnvagnar
Visad 3594 gånger

1 Recensioner

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 5 månader

Vi köpte vår Scooter när vi blev leds på vår stora vagn, fick massa tips om att denna var jätte bra. Vilket den också var och ett plus är att dom är otroligt fina och finns i flera olika färger faktiskt 16 olika färger.

Den har breda däck vilket gör att den är väldigt lätt att ta sig fram med överallt på strand i skog eller i snö, den är dock ej avsedd från födseln, utan den är från 6 månader - 3 + år, det är en av emmaljungas bäst i test vagnar!

den är perfekt för dom som vill ha en lätt vagn att köra och den är enkel att fälla ihop, den blir väldigt liten när den är ihopfälld vilket gör den lätt att ta med i bil osv, hela vagnen väger så lite som tio kilo!

Denna vagn har ett starkt tyg som är avvisande och skyddar mot sol vind och kyla,

den har också fem punkts stretch comfort bälte vilket betyder att oftast vid andra sitt vagnar när barnen somnar och man ska fälla ner ryggstödet brukar man vara tvungen att börja tjorva med bältet för att få det längre så barnet sover härligt, det slipper du med den här vagnen då den har inbyggd stretchlängd alltså sitter den bra oavsett om barnet ligger eller sitter då den drar ut sig och drar in sig beroende på hur barnet sitter/ligger.

den har reflexer i sömmarna vilket jag personligen tycker är jätte bra då syns man på vintern. och så är dom fina.

den har också en stor bak ficka på vagnen framför handtaget som är perfekt för massa saker, extra lågt viloläge, dock är vagnen en monterad sittvagn den går alltså inte att vända, stänkskydd har den också så nu slipper det bli smutsigt blött överallt toppen tycker jag!  

Detta är den perfekta enkel vagnen tycker jag.=)

 

priset ligger på allt upp till 2800 kronor

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.