Produktrecensioner

Hoco Diamond

Betyg 4,33 av 5
4.33 av 3 recensioner
Tillverkare: Hoco Diamond
Kategori: Barnvagnar
Visad 5855 gånger

3 Recensioner

12 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 10 månader

otroligt nöjd jag med me min vagn, har kört den i djupsnö likväl på asfalt utan problem. Lite tung att svänga på trånga utrymmen man annars toppen. Köpte min ny från affär 2010, en -09 dom hade kvar för enbart 2999 kr! Toppenbra vagn i alla fall!

12 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 4 månader

Mycket populär kombivagn från österrikiska Hoco. Finns i fyra olika färger. Svart, röd, brun och sand (jag har sandfärgen, skitsnygg) 

Jag köpte min Hoco Diamond på en baby/cykelbutik -10 för ca. 4000.- i det priset ingår en hård babylift, sulkydyna som går att bygga om till en enklare åkpåse, ett regnskydd, sittvagnsbåge och en pump som du kan ha liggandes i den rymliga och fina "shoppingkorgen" under vagnen. Vagnen har ett ställbart styre med knäled, samt svängbartstyre - dvs går att flippa över till andra sidan. Har två rejäla kuggpromsar, en fram och en bak. Den är jättelätt att fälla ihop och tar väldigt liten plats. På vagnen så finns det ett soltak så att du kan kika in på bäbisen och även en "vetilationslucka". Nedre delen av sufletten går att ta bort så att bara myggnätet är där för att kunna öka "luftgenomströmmingen". Liggdelen är väldigt lätt att bara plocka ur och bära med sig, sittvagnen har tre lägen bland annat fullt ryggläge ifall ditt barn vill sova Finns även en sele i sittdelen som du kan sätta fast barnet med. Går bra i sön och skog pga de 12 tums rejäla lufthjulen. Alla textilier går att ta av och tvätta ifall dom blir smutsiga. Det här är en väldigt fin vagn som inte kostar speciellt mycket pengar. Det negativa med den är att den är ganska så tung (16,8 kg inkl. lift), inte alls som Brio och Emmaljunga. Plus att om man inte ser till att hålla däcken välpumpade så börjar vagnen dra åt något håll. Kan även tycka att liggdelen är rätt så liten, min son är fyra månader nu och 66 cm lång och han börjar snart vara för stor för liggdelen.

Men annars är jag väldigt nöjd med vagnen.

 

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 11 månader

Vi köpe en Hoco Diamond Kombi -09 från en babyaffär. Den kostade endast 400€! Och då ingick liggdelen och regnskydd. Hoco Diamond är nästan exakt samma som Crecent. Men hälften billigare. Den är stadig och finns i snygga färger. handtaget går att vända. Den är jättelätt att fälla ihop! Vår son har stortrivts i vagnen. Den har stora luftfyllda hjul och en rymlig varukorg. Det går att ta bort nedre delen av suffletten så att bara insektnät finns där. Då blir det svalare i vagnen på sommaren. I taket på suffletten finns ett "plastfönster" så man kan se ner på barnet och så barnet får se upp på himlen om det vill det. Det kommer med en pump att fylla på hjulen med som man kan sätta fast på vagnen så att dne alltid är med. Den har bromsar både bak och fram som är stabila "kuggbromsar". Det är ingen vanlig vagnmodell så det är inte många som har den vilket gör den unik. Tillverkad i österrike. Alla textiler på agnen går att ta bort och tvätta. Den har en halvhård liggdel som man kan fälla ihop så den blir liten. Väldigt stabil och enkel att bära med sig. Jag rekomenderar vagnen starkt åt alla som inte har så jättemycket pengar att sätta i en vagn. Den har fungerat jättebra för oss hittills!

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.