Produktrecensioner

Tvätt-Björne Flip Vägg-skötbädd

Betyg 2 av 5
2.00 av 1 recensioner
Tillverkare: Tvättbjörne
Kategori: Babyprodukter
Visad 3366 gånger

1 Recensioner

11 år

Betyg 2 av 5
Har andvänt produkten i 3 dagar

Väggskötbord inköpt på Babyland (norrköping)  ca 1200:-
http://www.tvattbjorne.com/f.htm

 Härom dagen satte vi ihop skötbädden, på instruktionerna var det ritat "fel" delar. En del som var EN del var ritad som TVÅ delar... då börjar man leta efter om det fattas delar... resten gick ganska så smidigt.

Efter att ha satt upp själva ställningen på väggen så pressade vi ner 3 olika underlägg... knakar i de sydda fogarna och det var rejält tajt. när man ska stänga med kardborre flik som inte når ordenkligt - det stänger och det sitter men det sitter inte rakt för det går inte att dra så mycket.

därefter ska man försöka pressa mellan en liten bit av "tyget" mellan väggen och en "stång" - måste skruva loss lite och bända för att verkligen PRESSA genom "tyget"

när det väl är uppe är det jätte svårt att "lyfta" för att fälla ner det... står att man ska kunna göra det med en hand (vilket kommer behövas sen när man är själv) måste faktiskt ta i med båda armarna för kung och fosterland för att "haka ur" - mannen tror att det behöver "slitas" lite...
så varje gång jag är på toaletten så fäller jag ner och upp några gånger...

De 4 fickorna är jättesmå.

2 bebisar har fått inviga det och dom har dock inte klagat... Hoppas bara att det kommer att mjuka upp sig när man ska fälla upp&ner när man är ensam hemma och inte kan lägga ifrån sig sin bebis.

 

 

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.