Produktrecensioner

Gravid Bilbälte

Betyg 5 av 5
5.00 av 6 recensioner
Tillverkare: BeSafe
Kategori: Gravidprodukter
Visad 6667 gånger

6 Recensioner

Ztiwie
2 Ztiwie

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 5 veckor

Detta borde vara lika självklart att inhandla till sig själv och bebisen som att man tar sina vitaminer varje dag. Den som avfärdar gravidbältet borde ge sig själv en reminder om vad som händer med kroppen vid en krock i, ska vi säga 50km/h ? Ett bälte över mjukdelarna, där bebis ligger innanför kan ha så förödande kosekvenser så jag mår illa när jag tänker på det. Snälla mammsen, skaffa ett gravidbälte ! :) Du kan köpa Gravid Bilbälte här
MissT
3 MissT

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 1 dagar

Bara använt den en dag men ångrar inte köpet. Helt klart värd pengarna! Man känner sig tryggare, bekvämare och mer till ro om något skulle hända. Lätt att installera på sätet och sedan koppla på sig. Behöver inte ta bort om sambon vill sita på det sätet pga den är så mjuk. Värmer faktigt gumpen lite när jag måste kallstarta bilen.

Jag köpte min va tradera för 45kr, men skulle nu ärligt kunna säga att jag skulle kunna betala flera hundra kronor för den.

Du kan köpa Gravid Bilbälte här

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 6 månader

Mycket nöjd kund här! Denna "bälteshållare" håller bältet nere så att bältet dras mot låren istället för mot magen vilket känns mycket bra. För att rädda livet på bebisen vid snabba inbromsningar tycker jag den är väldigt billig.

Du kan köpa Gravid Bilbälte här
Tea
4 Tea

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 1 månader

Sjukt nöjd, känns mycket säkrare att åka bil om något händer :) Du kan köpa Gravid Bilbälte här

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 5 månader

Funkar jättebra. Speciellt nu på slutet av graviditeten är det skönt att slippa känna sig instängd i bältet plus att bebisen är säkrare vid krock. Lätt att flytta om man ska använda en annan bil eller annat säte.

Du kan köpa Gravid Bilbälte här

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 3 månader

Produkten:
Ett bilbälte som håller nere bältet. I och med att barnet ofta ligger långt fram blir det ett stort tryck vid kollision. Bältet fördelar då trycket över hela kroppen istället för att allt hamnar på magen. Vilket gör det mycke säkrare att åka bil. 


Mina tankar:
Fungerar helt utmärkt. Det blir inget tryck på magen utan över låren/höfterna istället vilket gör det betydligt lättare att sitta en längre tid i bil. Jag mår ofta dessutom illa när jag har ett tryck över halsen och magen. Detta slipper jag nu. :) Var helt underbart när jag satt 5 timmar i bil till fjällen. :) 

Sen är det såklart mycket säkrare för bebisen också om bältet inte går över magen. :) 

Du kan köpa Gravid Bilbälte här

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.