Produktrecensioner

Swekidz Focus

Betyg 3,29 av 5
3.29 av 7 recensioner
Tillverkare: swekidz
Kategori: Barnvagnar
Visad 5615 gånger

7 Recensioner

10 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 8 månader

Har en kompis som hade en fokus vagn och har aldrig haft problem med vagnen. Hon var super nöjd med den. Det är verkligen ingen skit vagn. den är super.

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 20 dagar

Jag har en focus vagn. Inte märkt av några fel på den. Utan tycker den är bra! Väldigt bra gung, smidig att köra, bra korg under och fina roliga färger!

12 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 3 veckor

Jag är också jättenöjd med våran vagn och har inte kunnat se några brister med denna vagn. Skulle vara kul att veta vad det är som gör den så "farlig" som en del påpekar. Personligen tror jag inte att den är sämre än någon annan vagn på marknaden. Sen finns det säkert de som har haft otur men det kan man ha när det gäller kända märkesvagnar också!

jojis
5 jojis

12 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 2 år

jag är jättenöjd med denna vagnen och har använt samma til båda barnen. Inga fel alls på min och allt har hällt som det ska!

12 år

Betyg 3 av 5
Har andvänt produkten i 8 månader

Jag hade även Focus vagnen och hade aldrig några problem med den, Använde den i 8månader. hållaren till parasolet gick sönder och då kontaktade jag marcus som svarade med en gång, kanske bara var något fabrisk fel på din vagn, då dom görs i polen!.

Jag har aldrig haft några problem med swekidz. Men det är min åsikt.

Mvh emmie  

12 år

Betyg 1 av 5
Har andvänt produkten i 0 dagar

Har läst av flera på nätet att vagnen har allvarliga säkerhetsbrister. Har dock ingen personlig erfarenhet. Googla och läs på om vagnen innan ni köper.
admin
7 admin

12 år

Betyg 1 av 5
Har andvänt produkten i 5 månader

Jag köpte Focus kombivagen. Och jag VARNAR för den! Den är direkt dålig och farlig. Jag hade den ca 5 mån sen vägrade jag använda den mer när jag märkte mer och mer allvarliga fel på den.. Den ligger i listan för FARLIGA vagnar.. Så tänk er för innan ni köper just den! Dålig kontakt med firman, skrev flera gånger till dom ang felen och att jag ville skicka tillbaka den, men fick aldrig något svar... Oseriösa tycker jag.

Lena78: Jag lade upp en separat tråd för denna produkt och lånade din recension - hoppas det är okej /admin

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.