Produktrecensioner

mamma leggins/taights

Betyg 5 av 5
5.00 av 3 recensioner
Tillverkare: HM
Kategori: Gravidprodukter
Visad 2999 gånger

3 Recensioner

10 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 10 dagar

Fick lägga mina vanliga leggings på hyllan då magen blev för stor.

Vill absolut inte lägga för mycket pengar på mammakläder då man bara har dom nu.

Hittade mammaleggings på HM för 99:-, väldigt överkomligt pris! Och dom är supersköna! Sitter skönt över magen och glider inte ner. Nu har jag inte testat några andra men tycker absolut att HM's är värda att pröva då dom inte kostar mer än just 99:-.

Har tyvärr inte koll på om dom finns i fler färger för det är ju absolut bud på att köpa ett par till!

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 2 veckor

Även jag har införskaffat leggings från HM då magen nu är gigantisk! köpte dom i färgen svart och dom är bland det skönaste jag har haft på mig! inget som sitter åt eller halkar ner. De två par jag köpte gav jag 99 kr st för vilket är ett helt okej pris. Gör som jag och beställ dom på HM:s hemsida,du kommer inte att ångra dig!

San87
0 San87

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 2 veckor

Eftersom magen växer och växer inte lite så har jag haft problem att kunna bära mina älskade tights/leggins. Ja, jag är en person som föll för dessa underbara plagg...

Det blev taigtare runt midja och kände mig inte bekväm. Började leta i andra "större" klädkedjor efter mama-kläder. Det var inte det lättaste, det finns ju knappt några kläder... Men så fick jag tips om att i HM-affärerna (de större) har mycket fina kläder till en blivande mor med växande mage.

Jag köpte mig ett paket som innehöll 2tights/leggins för endast 79:- JAG ÄLSKAR DEM!! Sitter underbart skönt, skönt "tyg", går upp övermagen, lämnar inga fula bulor under klänningen eller tröjan..

Helt galet underbara!!!!

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.