Produktrecensioner

Ergobaby bärsele

Betyg 3 av 5
3.00 av 1 recensioner
Tillverkare: Ergobaby
Kategori: Babyprodukter
Visad 3500 gånger

1 Recensioner

jvsm
5 jvsm

11 år

Betyg 3 av 5
Har andvänt produkten i 30 dagar

Ergobabyn är en prisvärd bärsele, vi valde original då den är bomull och inte syntet, köpte den ljusgrå med stjärnmönster för att det inte skulle bli för varmt om sommaren, och babyinlägget för nyfödda.
På mig, som har stor byst, har lång rygg och breda höfter, var den riktigt usel, framför allt hamnade barnets ansikte mitt mellan min byst och det var inte smidigt eller bekvämt. Dessutom är babyinlägget otroligt varmt - min son svettas som en gris redan efter fem minuter - utan att ha varit ute i solen. 
Jag skulle gärna sett korslagda axelband på ryggen istället för ett spänne, då spännet hamnar för högt upp på ryggen/nacken och skaver. 
På min man var bärselen betydligt smidigare då han är smal, min son sitter bra och fötterna trillar inte ut. För att bärselen ska sitta bra på mina breda höfter får man dra ut höftbandet nästan maximalt vilket gör att bebisens fötter trillar ned och sticker inte ut på sidorna. Då min man har smala höfter kunde han ha höftbältet mer åtdraget och bebisen sitter mycket bättre. Det blir dock fortfarande väldigt varmt.
Min son är nu två månader och äntligen börjar han kunna sitta bättre i bärselen, främst eftersom han blivit såpass stabil i nacken att inte huvudet tippar framåt direkt. 
Jag tror att den här bärselen lämpar sig främst för män - och lite större bebisar. Ingen stor byst/mage, ingen bred höft, och utan babyinlägget slipper bebisen toksvettas. Inte så kul att bära bebisen tio minuter och sedan ha sjöblöt jumper. 

Du kan köpa Ergobaby bärsele här

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.