Produktrecensioner

Babygruppens gravidapp

Betyg 4,25 av 5
4.25 av 4 recensioner
Tillverkare: Babygruppen
Kategori: Appar
Visad 8057 gånger

4 Recensioner

AnnaWe
2 AnnaWe

7 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 35 dagar

Något av det jag tycker är bäst med denna appen är att det finns en check-lista vad man bör tänka på att fixa/köpa innan man får den lilla bebisen. Saker som kan vara bra att redan ha köpt in i förväg, och också sådant som man kan tänka på att ta med till förlossningen. Men inte bara det, utan det finns ännu fler flikar att klicka sig in på, bland annat bilder på hur det ser ut i förlossningssalen. En app med bra förberedelse inför det som väntar framöver helt enkelt!

Tebbo
7 Tebbo

8 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 7 månader

Gillar starkt statistiken i denna och informationen stämmer oftast överens med 1177s så känns som pålitlig information. Använder iPhone.
Aquila
2 Aquila

8 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 3 dagar

Jag skaffade nyligen appen, men jag är mer än bara nöjd. Den är lättnavigerad och innehåller intressant information om mamman och barnet. Jag gillar att det finns en kategori för partnern - det kan jag sakna på vissa andra appar. Statistiken är trevlig och jag gillar att det är enkelt att kolla upp den vecka som man är intresserad av.

 

Vad som gör att det inte blir en femma i betyg är att videorna som appen länkar ut till inte känns helt relevanta.

 

Jag har appen till Android.

8 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 32 veckor

★★★ Gravidkalendern är utsedd till Sveriges bästa App i mobilt lärande på Swedish Learning Awards 2012 ★★★ ★★★ Utsedd till Bästa Gravidappen av Aftonbladet (2012-10-02) ★★★ ★★★ Utsedd till bäst i test av tidningen ”Allt om iPhone & iPad” ★★★ Det säger redan mycket om appen. Jag använde den från första dagen jag fick reda på min graviditet (v. 9 (8+0) ända till det stod 40+0. Jag gick över 16 dagar men den stannade kvar på vecka 40, därav mitt betyg inte var på högsta. Annars utöver det så var denna appen nåt otroligt bra! Välskriven fakta om alla händelserika veckor som berör både den gravida och bebisen i magen! Speciellt den tydliga faktan som hur stor bebisen är under veckan, som t ex lika stor som en jordsgubbe, då kan man jämföra! Nedräkning till aktuella bf och visar hur många procent man har gått genom graviditeten. Jag läste också att nu, den nya uppgraderingen av appen så kan man fota magen för varje respektive vecka! Den uppgraderingen tycker jag om, då längtar jag tills jag kan använda den igen när jag blir gravid! Tillbaka om appen så är den självklart kostnadsfri och när graviditeten är över så kan man ladda ner fortsättningsappen \'baby App\' som jag använder. Gravid appen har också informationsvideor under hela graviditeten, som ex smärtlindring och dylikt. Kostråd för gravida så när man är ute på julfest, midsommarkalas och inte vet vad man får äta, då är det bara att plocka upp mobilen och kolla i appen! Till råga på allt så kan du även föra dagbok, datum stämplas när du sparar, så kan man gå och läsa allt man skrev under hela graviditeten!

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.