Produktrecensioner

Emmaljunga Nitro City

Betyg 3,5 av 5
3.50 av 2 recensioner
Tillverkare: Emmaljunga
Kategori: Barnvagnar
Visad 3718 gånger

2 Recensioner

ruzza
2 ruzza

9 år

Betyg 3 av 5
Har andvänt produkten i 6 månader

Hade vagnen i 6 mån och därefter bytt då den inte varit praktisk. Bra kvalitetsvagn men har negativa sidor.

Älskar de små hjulen för man kan svänga snabbt utan ansträngning. Ombonad och gedigen. Mjukliften kommer med avtagbar päls som passar perfekt till vårt klimat. Smidigt med inbyggt myggnät i suffletten. Kommer i många snygga färger.

Ganska stor och bred vagn som tar mycket plats. Största problemet är att sittdelen är väldigt låg, det tär på ryggen när man ska ta ur barnet å böja sig ner varje gång. Varukorgen är i princip obrukbar då sittsen är låg å man inte kommer åt korgen, kan knappt lägga något där.

Bra vagn men för 8000 kr som den kostar med sittdel + liggdel/mjuklift  finns det mycket att utveckla eller andra bättre vagnar att välja.

Kimchi
2 Kimchi

10 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 3 år

Vi köpte vår Emmaljunga vagn när vår son var 6 månader. Vi har därför aldrig användt varken hård eller mjuklift. Han är nu 3.5 och använder den fortfarande. Den fäller hela vägen ner i liggläge och man kan ha sätet framlänges eller baklänges. Fotstödet kan fällas. Den är enkel att köra, svänga och fälla ihop. Vi har även ståbrädan som är från Emmaljunga och den funkar utmärkt på vagnen. Stora hjul och det skramlar inte alls när vi kör!

Minus: Kan inte användas i snö, men det finns extra snöhjul att köpa till om man vill. Jag önskar att korgen under var lite större. 

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.