Produktrecensioner

Weleda havandeskapsolja

Betyg 3,67 av 5
3.67 av 3 recensioner
Tillverkare: Weleda D-schwäbisch Gmund
Kategori: Gravidprodukter
Visad 2752 gånger

3 Recensioner

12 år

Betyg 3 av 5
Har andvänt produkten i 8 månader

Jag har oljat in mig med Weledas havandeskapsolja sen från början och har ändå fått en hel del bristningar där jag frenetiskt oljat och smörjt (jag tror på att bristningar är hormonella och genetiska men om man smörjer så hjälper man ändå huden på vägen.). Sen om jag hade fått fler utan oljan vet jag ju inte, men nästa gång köper jag hellre ren mandelolja för en billigare peng som dessutom känns lite drygare och har i princip samma effekt.

+ Ekologisk, bra innehåll och huden blir verkligen mjuk.

- Doften, dyr. Går åt ganska mycket.

Du kan köpa Weleda havandeskapsolja här

12 år

Betyg 3 av 5
Har andvänt produkten i 3 månader

Jag använde Weleda havandeskapsolja sporadiskt under ca 3-4 månader av graviditeten och tyckte väl egentligen att den gjorde varken till eller från. Nu fick jag inte en enda bristning trots att jag gick upp 25 kg men om det berodde på oljan, på gener eller en kombination vet jag inte.

Oljan är väldigt behaglig att smörja med men det som fick mig att använda den mer sällan var doften, den tilltalade inte mig alls. Hade jag från början sett antydningar till bristningar så hade jag säkert använt oljan mer då Weleda använder sig av ekologiska ingredienser och inte innehåller några parabener eller andra konstigheter.

Ett tips, anmäl dig till gravidpaket på alltforforaldrar.se, då får du en värdecheck på en provflaska på 10 ml med havandeskapsoljan!

Du kan köpa Weleda havandeskapsolja här

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 20 dagar

Blev rekomenderad att köpa weleda havandeskapsolja som ska förebygga bristningar och jag kan verkligen rekomendera den till andra. Den e dermatologiskt testad och har inga konstgjorda medel i sig och den luktar även väldigt gott.

Tycker alla som är gravida borde testa oljan innan man fått bristningar alltså helst tidigt av graviditeten. Man kan köpa den på hälsokosten och den kostar runt 200kr men det tycker jag det är värt.

Du kan köpa Weleda havandeskapsolja här

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.