Produktrecensioner

Carena Double Swing

Betyg 4 av 5
4.00 av 1 recensioner
Tillverkare: Carena
Kategori: Barnvagnar
Visad 2751 gånger

1 Recensioner

9 år

Betyg 4 av 5
Har andvänt produkten i 4 månader

 

För 2,5 år sedan provkörde jag den här vagnen då vi behövde en syskonvagn. Vi tyckte att priset var bra och att vagnen kändes stabil samtidigt som den var lättstyrd. Men istället hittade vi en begagnad Phil & Teds Sport som vi då trodde mer på eftersom vi bodde centralt och ofta åkte kommunalt. Vid första anblicken känns Carena Double Swing stor och jag trodde att den inte skulle passa in genom dörrar. Men det har jag nu insett att vi kommer in överallt ändå och så här med facit i hand har Carena Double Swing överraskat mig positivt.

Av förklarliga skäl har jag endast testat vagnen med två sittdelar, men vagnen kan kompletteras med en eller två liggdelar. Vagnen går att fälla ihop med liggdelen i.

Det finns många fördelar med Carena Double Swing, pojkarna har gått om plats och båda kan titta på trafiken/naturen/människorna. Det märks att Einar är glad att sitta bredvid Sixten istället för bakom som han gör i Phil & Teds vagnen. Visst blir det ett par tjuvnyp emellanåt men det är bara då vagnen står stilla.

En annan fördel är den stora förvaringsutrymmet nertill. Här får man gott om plats med matkassar och skötgrejer, vilket passar mig som helst vill gå till affären och handla framför att ta bilen.

Dessutom utgör priset en stor fördel, Carena Double Swing är enligt Råd & Röns syskonvagnstest 2011 ett säkert och prisvärt köp och kom på tredje plats av de 15 syskonvagnar som testades. 

Carena Double Swing har fyra lufthjul varav de två främre är låsbara och svängbara. Det har känts relativt lätt att köra med vagnen genom snö och den är förvånansvärt lättstyrd. Vagnen får högt betyg vid terrängkörning och vid körning i snäva svängar.
Något som känns ovant är det höga handtaget som inte är justerbart. för mig som är kort känns det en aningens högt på 110 cm, men det är så klart en vanesak.

Du kan köpa Carena Double Swing här

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.