Produktrecensioner

Amningskudde!

Betyg 5 av 5
5.00 av 3 recensioner
Tillverkare: Gekås
Kategori: Babyprodukter
Visad 3582 gånger

3 Recensioner

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 7 månader

Mycket nöjd och var en storhjälp de första månaderna, behövde ju självklart tvättas efter många spyor och mattades ur i stoppningen runt3-4 månaders användande så efter det blev det vanliga kuddar vilket funkar lika bra ;) har dock köpt en ny på Ullared nu till nästa bebis då de även kan sova i den (blir som en liten koja runt bebisen)

11 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 3 månader

Med min första kände jag att en amningskudde gud så onödigt. Kändes som det var en sån sak de bara ville lura på oss konsumenter. Däremot med andra barnet tänkte jag att det kanske är värt att testa. Säger bara detta: det är helt klart värt det oavsett om man ammar eller flaskmatar. Min dotter riskerade platthuvud så hon sov ofta på amningskudden för den höll huvudet rätt. Finns så många mer användningsområden än bara till amning

12 år

Betyg 5 av 5
Har andvänt produkten i 4 veckor

Mycket av det man ska inhandla innan bebisen kommer kan kännas som en djungel. Som förstföderska visste jag inte vad som behövdes och inte. Och alla dessa råd och tips som man får överallt.

Men jag kan säga så här...köp en amningskudde! Jag har en sån med små kulor i och den är verkligen perfekt.

Sonen tillbringar även sina sovstunder i den eftersom den är så formbar. Man behöver inte springa in på nån dyr barnaffär heller för att köpa den. Vår köptes i Ullared för under 200:-, och den som inte är på väg dit kan köpa en på stormarkanden.

Skriv rencension

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.