4061 besök   inloggad för 10 år sedan

zoxina
zoxina
Ålder: 17-20
Stad: Arbrå

första barnet
Vänner

Senaste besökarna
rebbes etthundranio jojo83 josefin91 mialia85 marregroth lisbetholsson Pisen89 Elja11 patti smith

Blir mamma under vintern och är intresserad av att lära känna fler unga gravida/föräldrar.

Jag gillar att fotografera, promenera, sminka, sjunga och skriva poesi!

 

Såhär fick jag veta att jag var gravid: Mitt ex hade sagt vid ett flertal gånger att han var lite rädd att jag var med barn. Till slut gick han och köpte ett graviditetstest åt mig. Jag var helt inställd på att jag inte var med barn så jag sade lite skämtsamt "jaha, så hur ska vi fira att testet är negativt sen då?". Då jag precis gjort testet så kollade jag lite på förpackningen och såg att det skulle vara två streck om det var positivt. Kastade ett öga på teststickan och mötte då två streck. Jag var alltså gravid.

Såhär har omgivningen reagerat: Killen jag var tillsammans med då valde att göra slut. Min mor tog det även hon väldigt bra och stöttar fullt ut. Min bästa vän är överlycklig som ska få bli gudmor!

Det jobbigaste med att vara gravid: Jag skulle välja att säga tröttheten. Är trött HELA TIDEN. Sover och sover och sover. Jobbigt är även humörsvängningarna, att ena sekunden vara överlycklig och nästa sekund helt förtvivlad. Tycker även det är jobbigt med vissa människors reaktioner då de säger att jag borde gjort abort för att jag är för ung, osv.

Det bästa med att vara gravid: Åh, massor! Det känns helt fantastiskt att sätta ett litet liv till världen! Även om det inte alls var planerat så känner jag mig verkligen lycklig över den gåva att få bli med barn. Känns helt underbart. Kan knappt vänta tills Bebis föds. <3