42273 besök   inloggad för 10 år sedan

varginnan:s gästbok

wish4achild

Hej!

Ledsen att jainte hört av mig. Allt händer på samma gång! Jag har fått en lunginfammation, diekt efter förlossningen...

Själva förlossningen gick rätt bra, ska skriva ner den när allt lugnat sig. Men kort: 8/7 kl 20.00 gick vattnet, vid 00.00 var vi på förlossningen. 11.00 åkte vi hem igen. 15.00 klockade Robert värkarna till 3-5 minuter långa med en minuts intervaller. 18.00 in till förlossningen, 19.00 öppen 10 cm. 21.05 föddes Tindra! :)

Tusen tack för allt ditt stöd och för din hjälp under sista tiden på min graviditet! Tusen kramar! :D

wish4achild 12 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

Bettli

Värkarna har nu börjat komma tätare, de varar ca 1 minut och kommer mellan 4-5min mellanrum nu. BM på förlossningen sa att jag skulle ringa när de var 3-4min mellanrum mellan värkarna samt att de blivit starkare. så vi får se när allt sätter igång. Men det börjar närma sig och det känns ju som att det måste vara det "riktiga" då värkarna kommer tätare, sen gick de inte heller bort när jag duschade väldigt varmt. Så nu hoppas jag att hon kommer ikväll =)

kommer uppdatera här hur det går och kommer ha gått =)

kram

Bettli 12 år sedan Svara här Svara i Bettlis gästbok

isabellamnell

Och det i min dagbok du har kommenterat handlar inte om mig. Jag ska inte ta livet av mig, inga planer som helst på det. Det är en fundering bara. Absolut inte något om mig. 

isabellamnell 12 år sedan Svara här Svara i isabellamnells gästbok

isabellamnell

Hej, jag förstår precis hur du menar och ibland undrar jag om jag är mogen för barn just för hur jag känner. Jag är emot abort, tycker man vet vad man gör och koncekvencerna av dem och de får man stå för. Men jag menar just nu att jag är så sjukt sliten, kan inte ens ta mig på toa själv att ibland kommer tanken är det värt detta. Men självklart vet jag att det inte är en anledning och att det är värt det. Har inga vänner i min omgivning som har barn som man kan prata med, veta hur de hade under sin graviditet och då kommer det mycket tankar upp bara. 

isabellamnell 12 år sedan Svara här Svara i isabellamnells gästbok

wish4achild

jag har typ ingen lust att gå in här längre för det är nästan pinsamt att bebisen inte kommit än. man blir så modlös.. nästan deprimerad.

Hur är det med dig?

wish4achild 12 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

love-child

Hej på dig. 

Jodå, här e det väl ok. Det är fult å gnälla ;) Å börjar jag göra det så har du en hel novell å läsa sen. Här har det regnat nästan hela tiden, fast det har ju varit varm vissa dagar ändå. Då blir det ju nästan olidligt. Jag känner mig nästan riktigt sjuk :(  Nu har jag en liten som (äntligen) har fått sina vattenkoppor. Han ser ut som en liten prickigkorv. Stackars.... Jag ska på tillväxtkontroll och även till BM om ca 2 veckor. Ska bli intressant å få veta hur stor bjässen i magen är. Har inte varit hois BM då på 5 veckor då hon gått på semester. Lite tråkigt när det är så långt emellan. Jag ligger ju även högst upp på sf kurvan, exakt på den streckade linjen. Jag vill absolut inte snittas heller så jag måste åka och mäta ett par gånger innan beräknad förlossning. Har trångt bäcken så att jag får inte förlösa för stora barn. Med min sista pojk så mätte dom fel med 600g.  Det får inte hända igen. Blev ju kalabalik då han fastnade och hjärtljuden gick ner av all stress å påfrestning som han utsattes för. Han blev utdragen med sugklocka, å dom tappade taget tre gg. INTE igen säger jag bara. Därför måste dom kolla några extra gånger denna gång då jag ligger mycket högre på kurvan än med sissta sonen och då att  dom verkligen inte mäter fel denna gång.  

Hur går det för dig då? Allt lugnt. har även du en förbannad foglossning? Hoppas allt i alla fall är bra. Nu ska jag hoppa ner i badet med min lille. Kram

love-child 12 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

wish4achild

hej!

jag har haft mer och mer sammandragningar men ändå en relativt lugn natt. jag har ont i magen, typ menssmärta, men inga värkar. jag är ttrött på det här. nu vill jag att bebisen kommer eller att sammandragningarna försvinner för jag får svårt att slappna av och jag känner mig inte alls utvilad inför en förlossning! Jag ska väl försöka vila/sova nån timme snart, men nu är det för mycket spänningar i magen. det går inte.

du låter som en kreativ och rolig mamma! pyssel och sånt.. har du många döttrar? jag gillar också att pyssla men jag gör det så sällan. jag brukar sy, och nu har jag sytt lite bebiskläder. tänkte att det första som min lilla bebis ska få på sig ska vara en body som jag sydde i våras.

busunge du har också då? vore ju faktiskt bra om han vände sig neråt snart. vilken vecka är du i nu? 34? (ursäkta mitt usla minne)

nu är jag hos mina föräldrar eftersom min man jobbar, men i eftermiddag ska vi till mina svärföräldrar. det känns tryggt att vara bland folk på dagarna så att man slipper oroa sig för hur man ska komma in till BB när det är dags. min lillebror, som bara är 10 år, väntar otåligt på datorn så jag ska gå nu, men jag måste först tacka dig för tipsen angående bb-väskan.

wish4achild 12 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

Frida1986

Hallo.. jo tiden bara försvinner, börjar få mera och flera samandragningar som jag känner av, känner mig bara otymplig och vill helst bara gömma mig om dagarna..

Jodå vi har det mesta, det är små prylarna som vi sakknar mest.. Ska införskaffa oss ett skötbord och en badbalja utav dem stora grejerna sen har vi nog allt... har fått massor utav min syster som säger att hon har fått nog nu (hon är nöjd med sina fem) så vi har fått det mesta utav henne, barnvagn köpte min mamma och hennes kille åt oss och kläder bara droppar in från alla håll och kanter ...

Hur är det själv?

Frida1986 12 år sedan Svara här Svara i Frida1986s gästbok

wish4achild

Hej!

Den här ungen VILL INTE UT! Suck..! jag var riktigt lös i magen och den här gången t.o.m spydde jag. Ricinoljan gjorde verkligen vad den skulle, men nej, inga värkar alls! Jag ger upp. Den här ungen sparkar och nästan "retas". :P Jag får väl bara inse att den vägrar komma ut och att jag får gå med sammandragningar och förvärkar i tre veckor till- jag lovar att jag kommer gå över minst två veckor! jag började visserligen blöda lite (bara som flytningar) och ringde förlossningen kl 4 och frågade om det var farligt, vilket det inte var.

Vad kul att du broderar! Det låter som en jätterolig tradidtion - att brodera en sån "tavla" till vaje barn. Är du duktif på att sy/sticka/virka/brodera?

Jag har aldrig lagt ett 1000-bitars pussel! Jag har börjat men aldrig slutfört det. Det är så häftigt med folk som verkligen gör det! Men det måste ha tagit lång tid?

jag har läst på internet alla listor på bb-väskan, men du som har fött så många gånger tidigare, har du något tips på något som man kanske inte tänker på att man ska ta med? Hur mycket nattbindor ska man ta med?

wish4achild 12 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

wish4achild

hej!

nu har jag provat ricinolja igen. :P Fy vad ehmskt det var!Nu höll jag på att spy, alltså, men jag får väl skylla mig själv. Testat färdknappen och hallonbladste också! vi får väl se om det blir nåt i natt..! Håll tummarna!

wish4achild 12 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

wish4achild

jaså? åh, men vad kul! Vi har kanske liknande smak när det gäller namn?

Ja, nu har vi börjat med en omgång i alla fall. Vi får väl se hur det går. Just nu trycker det bara väldigt hårt neråt, det känns som om beisen vill trycka ut sig själv nästan. :P Inga värkar än...

wish4achild 12 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

wish4achild

William är jättefint! Grattis till ett så fint namn. :P Vi ska få en dotter, och ajg vill att hon ska heta Wilma. (Påminner faktiskt om William, hehe) Men Robert, min man, gillar nte riktigt Wilma, så vi får se.

Inatt hade jag fruktansvärda värkar! Vi ahde sex och direkt efter så fick ajg så ont i magen att jag knappt kunde röra mig. Fick även tömma tarmen, och hade sen värkar på 30-60 sek med 3-5 min intervaller. Jag skrek av smärta till slut, och tog alvedon. Inte hjälpte Alvedonen heller. Efter några timmar (jag ringde även förlossningen) så gick det över! Så surt! tror att värkarna kom eftersom vi hade sex. Vi ska testa färdknappen, och ha sex lite oftare (våran plan var att ha det två gånger igår, och en gång i morse, men jag fick så ont efter första gången att jag inte klarade av det sen). Vad tror du? Kan det hjälpa eller får jag bara ännu mer värkar?

wish4achild 12 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

wantafamily

Hej, läste i en tråd att du ska in för bedömning om ev tidigare igångsättning? Blev nyfiken om det har med foglossningen att göra? Jag har nämligen också haft foglossning sen tidigt i graviditeten, det är därför jag undrar. kram

wantafamily 12 år sedan Svara här Svara i wantafamilys gästbok

wish4achild

jag bad min man att köpa det, men det fanns inte på apoteket.. får väl vänta till måndag och gå till ett annat apotek. Jag kommer förresten inte vara så mycket vid datorn i helgen, så tro inte att jag föder bara för att jag inte svarar nu. :P Hehe..

Ja, men vad kul, har ni kommit på något namn till pojken än då?

Kram!

wish4achild 12 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

wish4achild

hej igen!

ja, det är en riktig busunge som inte vill ut. vad väntar hon på? jag är öppen, har mjuk, frmåtböjd livmoderhals och provar ALLA knep för att få ut henne, men icke!  morse fick jag nog, och försökte mig på en riktig långpromenad, trots min foglossning. Nu sitter jag här och bebisen sparkar för fullt, men inga värkar...! Borde man testa ricinolja igen? Vi hade sex i går kväll, jag fick små mensvärkar men ingenting mer.

Å, det är så jobbigt att drömma att man föder/får sin bebii för man blir så besviken när man vaknar och inser att det var en dröm bara. Jobbigt! Det är väl inget "fel" med att börja packa väskan nu? Jag packade nog lite i v 33. Bebsien KAN ju komma snart, även om det bästa är att den stannar till v 37 iaf. Vet ni att det är en pojke?'

Kram!

wish4achild 12 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

wish4achild

Hej!

Nej, tyvärr inget än.. :( Jag väntar otåligt. v 38+2 nu...

wish4achild 12 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

carolinas78

Oj, augusti känns lite stressig hos er. Men du har ju lite tur som har 2 större barn, som kan hjälpa dig med mycket. Men kan absolut förstå din oro.

I värsta fall får du ringa ambulans o så får gubben din möta upp istället, men hoppas inte det blir så. Bara kniip då. :D

 

Jag har haft värkar några timmar innan krystvärkarna slagit in, men när jag väl fått krysta så har det gått fort. 2 krystningar, sen har de varit ute. :)

Visst finns det alltid en oro inför när, var o hur den här bebisen tänker komma. Särskilt som de säger att den ligger så långt ner redan o det trycker som bara den mot blygdbenet. Det gjorde det tidigt. Så man vet ju inte om den här krabaten vill stanna tiden ut. Med de andra 3 har jag ju gått över.

Vi ska på semester v28, till skåne. Vi åker varje år till Tosselilla (tomelilla sommarland) men det känns lite sådär att gå på sommarland. Men jag får väl stanna o vila mycket. Det blir ju mycket stå o gå på sånna ställen. Det är lite oroande faktiskt. Men jag har både min man, min mor o min syster med. Men självklart hoppas jag på att allt går bra o att vi får en härlig semester.

Vi va där när jag var gravid med Anton som är 10 i år, då var jag i 8e månaden o sov på en luftmadrass i tält o det gick ju bra, gick över 11 dar med honom.. :) Det här året sover vi i husvagn, så det känns lite bättre. hi, hi..

 

Vi har ett pojknamn bestämt, Liam. Men inga flicknamn. :S Vi har nog ställt in oss på att det är en pojke, även om vi inte vet. Men det ger sig nog. Jag tycker ju att Leia, Milly o Hilda-Li är fina flicknamn, men min man e inte lika förtjust.. :) Så om det blir en flicka så vet vi inte vad vi kommer fram till..

Sköt om dig.

/Carolina

carolinas78 12 år sedan Svara här Svara i carolinas78s gästbok

carolinas78

 Hej,hej. Jag är inte så insatt i hur den här sidan fungerar, då jag inte svarat på några GB-inlägg tidigare, så med risk för att vara tjatig, så kommer mitt svar här "igen". ;)

 

Hej, hej.. :)

Ja, jag har oxå fått känslan av att det är ganska många unga mammor här. Kul att du tog kontakt.. :)

Jag är i vecka 29+0 idag o ska ha 9 september. Jag har alltid gått över med mina. Pojken som är 10 gick jag över 11 dar, mellan flickan som är 6,5 gick jag över 9 dar o minsta flickan som är 4 gick jag över 7 dar med, så vi får väl se vad den här lilla/lille bestämmer sig för. :)

Vi har försökt få reda på vad det lilla livet är för kön, men det vill inte visa sig. Ska göra ett UL i v32 för att se om vi kan få reda på det då, annars får det vara hemligt tills han/hon är ute.. ;) Men det känns som att det är en pojke o det har jag trott hela tiden, men vi får väl se.. =)

Ja, visst vore det kul att följas åt. Du har att göra hemma du. =) Jag tycker jag har mycket med 3 barn, 2 katter o 1 hund.. ;)

Ha en trevlig midsommar ni oxå!!

carolinas78 12 år sedan Svara här Svara i carolinas78s gästbok

Keviic

tack för din kommentar på inlägget. När det kommer till att hamna i en depression så har jag redan hamnat där och att ingen verkar ta mig på allvar gör inget bättre. Idag har jag inte pratat med någon, har inte gått ut trots fint väder och inte ens pratat med min sambo - bara legat i sängen och försökt finna något posetivt i livet, men utan resultat.

Mitt barn är allt jag älskar och vill ha men just nu vill jag bara försvinna ifrån allt vad existens innebär. Botten är verkligen nådd.

Jag känner ingen motivation till att försöka få igång det hela själv, att ha sex för att få i gång det kommer inte på fråga. Speciellt inte nu. Jag orkar inte mer.

Keviic 12 år sedan Svara här Svara i Keviics gästbok

Keviic

hej! jag kan inte direkt uppskatta hur mkt som kom men kände ju hur det rann till! har ondare värkar nu iaf men ska inte ringa förlossningen förrns jag är på döds-gränsen. de e ju som sagt 1.5 timmes resväg till närmsta förlossning så dom kan inte undersöka mig heller.

Keviic 12 år sedan Svara här Svara i Keviics gästbok