42036 besök   inloggad för 9 år sedan

varginnan:s gästbok

juliet

hej jag har fått veta dom är så många genom ha pratat och kännt dom. jag har inte fått hormorner. jag är nyfiken varför skaffar man så många barn?

juliet 10 år sedan Svara här Svara i juliets gästbok

love-child

Hej på dig gumman. Grattis till din viktminskning. :) är operationen något du ångrar el är du glad att du gjort den? Har två vänner som gjort den å en av dom önskar att han låtit bli. Jobbigt när man inte kan gå ner själv utan måste ta till en operation. Jag har som tur e inte det problemet. Snarare tvärt om. Blev överlycklig efter min sista förlossning att jag fick behålla 2 kilo. De andra barnen har stulit minst 2 kilo var trotts att jag ej kunnat amma. Har nog en extrem förbränning. Sen e jag ganska stressad inombords. :). De kilo jag fick behålla efter Elliott har nu försvunnit å jag har även förlorat två till, alltså 4 kilo totalt. Går idag in i vecka 16 å mår fortfarande illa imellanåt å då kräks jag. Ingen vidare graviditet detta. Hoppas innerligt att det går över snart. Pojken har oxå kommit i separationsångest stadiet + att han fått tänder i överkäken så han e såååå krävande. Sover oxå Max 9-10 Tim per dygn å vaknar 111 gg per natt. Två gg av dom så måste han ha mat. :( så ibland känner jag mig verkligen helt slut. Strax ska jag iväg till G-kås å handla examenskläder. Sedan ska jag hem å baka tårta. I holsljunga har dom tårtkalas efter avslutningen på skolgården å de föräldrar som vill får baka tårta. Lite mysigt tycker jag. Men som vanligt med mig så sker allt i sista minuten så att jag får stressa lite extra. Tänk så fort tiden går. Då e du redan i vecka 10. Tänk så lustigt att vi två år i rad får barn samma år. :) hi hi. När ska du på UL? Ska du göra ett sånt nupp UL? Själv gjorde jag ett mest för att fÅ se min lille/lilla en gg. Hade inte fixat en abort oavsett hur det sett ut. Men som tur va fick jag väldigt bra värden 1:7500 så det känns ganska tryggt. Hoppas du får en underbar helg å kram på dig. :)

love-child 10 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

VainsOfJenna

Hej! Om du skickar din email till mig så ska jag skicka priserna så fort jag sitter vid datorn :) Mvh

VainsOfJenna 10 år sedan Svara här Svara i VainsOfJennas gästbok

love-child

Hej på dig gumman. 

Det har varit så mycket här så jag har inte haft tid å svara. Har bara tittat in på sidan via telefonen å tycker det e så tråkigt å skriva via den. :) Fick även njurbäcken inflammation i förra veckan såjag har inte blivit människa fören idag. Va på nupp UL igår å fick se min lilla bebis. Tänk att dom ser ut som människor redan. Så häftigt. Är i vecka 12+6 å har idag kännt de första fosterrörelserna. Underbart. Men den sissta kände jag de första sparkarna i vecka 14 men antar att jag känner så tidigt för att det e min femte graviditet å så e det ju bara 8 mån sedan jag väntade barn senast. Jag kommer verkligen ha å göra. ;) Så umderbart att det tog sig så fort för dig å att även du väntar en liten. Blir det en december bebbe då? Jag e ju beräknad till 29 nov. Känns hur långt som helst till dess. Men det e kanske  lika bra så min lille Elliott blir lite mer oberoende. Han ärsåfruktansvärt krävande. Ska sitta jämte eller helst på mig. Kan inte sitta å leka själv. Å har fått riktig seperationsångest. Stackars liten. ;) Nåja. Nu ska jag in i duschen.Har varit ute hela dan i solen å svettats som en gris. Tur att gubben inte e hemma fören vid 22 så att jag hinner duscha å fixa tillmig. Vill ju inte stinka apa. ha ha ha. Hoppas att allt går bra för dig. Kramar

love-child 10 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

VainsOfJenna

Hej! Såg att du kommenterat ang att du funderar på syskonvagn.
Ville bara tipsa om att kolla in babyjogger city select. En väääääldigt mångsidig vagn. :)
Är ganska dyr i sverige men man kan beställa den från england till ungefär halva priset med allt som behövs för syskon (chassi+sitt+sitt+ligg.) (pramworld.se). Så kolla in den.
Ni kan ju testa den i butik i sverige o se om ni gillar den. Fastnar ni för den finns de ju ingen anledning att betala 4-5000 mer än vad du kan beställa den för :)
Jag har prisuppgifter för vad den kostar i england som jag kan leta fram. Står inte på deras hemsida nämligen...vet inte varför men man måste maila ang priset. Jag fick nya priser för en vecka sedan ungefär :) Så de e nog dom som gäller fortfarande ju :)

VainsOfJenna 10 år sedan Svara här Svara i VainsOfJennas gästbok

Micho

Hej,

Jo jag tycker oxå att man borde känna bebis med tanke på vilken vecka jag är i.. Har ju ca 10 kg övervikt men det borde väl inte göra så stor skillnad?! 

Ringde iaf till förlossningen då jag inte fick tack i någon på varken MVC eller Spec.mödravården då det är dag före röd dag! Dom sa att det inte var något jag skulle oroa mig för så länge jag känner sparkar (levnadstecken)! Så de bad mig avvakta till nästa fredag helt enkelt! :-(

 

Micho 11 år sedan Svara här Svara i Michos gästbok

Ejmis

Hej!

Nej, fy va hemskt! Vilken skillnad mot dina tidigare förlossningar. Tänk att det kan vara så olika.. Mår du bra nu eller äter du fortfarande medicin? Går det bra med den lille?

Jag har också varit mycket sjuk. Efter förlossningen, som tog lång tid och gjorde fruktansvärt ont (vilket jag inte var beredd på), så fick jag rosfeber och låg på sjukhuset i tre dagar. Efter det fick jag infektion i kroppen som gjorde att jag knappt kunde röra mig. Sedan fick jag en allergisk reaktion. Och nu har jag fått en bröstböld som måste spolar varje dag och som jag äter pencillin för. Så allt detta på bara 7 veckor. Nu är jag trött på sjukhus och att aldrig bli helt frisk. Men är underbart att vara mamma och min son mår bra! Har en fråga till dig som fött många barn. Ville du ha fler barn direkt efter att du fått den första? För jag känner fortfarande och blev rädd efter förlossningen att få fler barn. Kan tänka mig att bara ha en, men kanske ändrar sig i framtiden.. Hur var det för dig?

Kram Emelie

Ejmis 11 år sedan Svara här Svara i Ejmiss gästbok

Ejmis

Hej!

Grattis till bebisen! gick förlossningen bra?

Läste att du blev sjuk efter, vad hände och hur mår du nu?

Kram Emelie

Ejmis 11 år sedan Svara här Svara i Ejmiss gästbok

anirac1

Hej

Tack för ditt svar i min GB. Ang om hur de kommer läka är svårt att svara på o hur de kommer se hur runt kateten när det väl läkt. Men det får mej att tänka på hur det var för mej när jag blev Op 06 o hade en massa slangar här o var... Iofs inte så stort som du men än i dag 5 år senare har jag en "grop" som är ca 2x2 cm. Visst jag stör mej på gropen men har lärt mej att så ser jag ut idag. Jag fick själv svåra komplikationer av op o det tog nästan 2 år innan jag blev helt friskförklarad =/ Tycker du borde pressa läkarna lite till o berätta hur du verkligen känner här o nu. För jag upplever som du inte riktigt får ngr vettiga svar.

Önskar dej all lycka o att du blir bättre.

Kramar!

anirac1 11 år sedan Svara här Svara i anirac1s gästbok

Miss Emma

Stort Grattis till lill-prinsen!! :)

Gick allt bra för dej/er??

Stor grattis Kram!!

Miss Emma 11 år sedan Svara här Svara i Miss Emmas gästbok

carolinas78

GRATTIS!

Det var en besvärlig "liten" krabat. =)

 

Vad skönt att allt gick bra. Tur att du inte gick längre, han va ju inte direkt liten.

 

Jag har inte så mycket sammandragningar längre, men till o från har jag som riktigt kraftig mensvärk i både rygg o nedredelen av magen. Får väl se hur länge bebis vill stanna där inne.. ;)

 

Jag har ju gått över med de andra. :(

 

Självklart kan vi fortsätta hålla kontakten. Jag kommer oxå gå in här ibland efter förlossningen.

 

Sköt om er nu, så hörs vi.  Grattis än en gång. =)

carolinas78 11 år sedan Svara här Svara i carolinas78s gästbok

Sztina

Hejsan tjejen! Tack för ditt svar. Jag blöder hela tiden,men inte så mycket på kvällen.. Klart att man har ont. Svullet i såret och allt ska på sin "rätta" plats. Har fortfarande ont det stramar och svider, och då är det 7 veckor sedan. Men varför ska dom göra undersökning? Visst kan dom inte tvinga mig? Hoppas att ni mår bra,och ta all hjälp du får. Ta det lugnt och försiktigt. Kram

Sztina 11 år sedan Svara här Svara i Sztinas gästbok

love-child

Hej på dig! Äntligen lite liv från dig. =) Jag har kollat efter dig här varje dag, men misstänkte att du hade fått din lille. Ett STORT GRATTIS!!!! Hoppas att allt gick bra för er. Vågade inte skriva till dig då jag inte visste fall allt va bra el ifall du inte va här för att det kanske hade gått illa:(  Skönt att allt e bra med er i alla fall. Stora kramar till er!!!!

love-child 11 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

Grattis, grattis ! Vad skoj  :)

JAg är 38 år och inne i v 11+ kommer från V-botten. Har en son på 2 1/2 år. Ja, kika gärna in någon dag .

 

/ zofibi

zofibi 11 år sedan Svara här Svara i zofibis gästbok

Frida1986

Grattis till den lilla!

Frida1986 11 år sedan Svara här Svara i Frida1986s gästbok

CarolineK

Har killen kommit ut än? Det har varit så tyst från dig några dagar nu!

CarolineK 11 år sedan Svara här Svara i CarolineKs gästbok

carolinas78

Hej, hej.

Hur går det för dig? Har det blivit nån bebis än?

Du har ju inte varit inloggad på ett par dagar. =)

Här är det ganska lugnt nu. Har små sammandragningar till och från, men inga kraftiga. Var hos bm igår och allt var bra, bebis är fixerad nu.

Sköt om sig.

// Carolina

carolinas78 11 år sedan Svara här Svara i carolinas78s gästbok

Jenni

Hej! Jag ska in på måndag kl. 08.00 för inskrivning, är ganska nervös då jag försökt leta lite fakta om hur dom går tillväga men hittar inget som jag förstår mig på :p. Om det är blodprov eller några andra prov dom tar direkt. Om man får gå där ifrån och komma tillbaka när värkarna satt igång mm.

Oj det var snabbt :) Vilket barn väntar nu nu? :D
Lycka till!

Jenni 11 år sedan Svara här Svara i Jennis gästbok

wish4achild

Hej!

Jaså, okej, ja men det ä bra gjort att föda sju barn! :) Jag vill också ha en stor familj men min man tycker att tre barn räcker. jag vill ha fyra. vi får se. men du har en stor familj och det ska du vara glad för! :D

Ja, men vi får väl hoppas på att bebben kommer i helgen då? Vore ju jobbigt om han (visst var det en han?) kommer när din man jobbar. Lycka till! Jag hållertummarna!

kram!

wish4achild 11 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok