42107 besök   inloggad för 10 år sedan

varginnan:s gästbok

love-child

Ha ha. Tycker du tiden gått fort för mig? Jösses. Mina väninnor har sagt till mig att jag nog har haft Sveriges längsta graviditet, å jag måste nog hålla med. Däremot känns det som att din graviditet går i en rasande fart. Ha ha. Hur går det för dig med det där puckot som inte riktigt verkar som han ska ;) Jobbigt att det blev så fel. Men man får se det positiva. Du får ju ännu en liten varelse å älska. :) läste någonstans oxå att exet ville ha dig tillbaka. Gött åt honom. Har du funderat på att ta honom tillbaka el är du helt färdig med honom? Ni har ju ändå många barn ihop å levt tillsammans väldigt länge så jag misstänker att tanken kanske slagit dig. Nu blev det så sent som jag svara. Har ju massor med frågor mm. Men sängen ropar på mig. Skriver nog snart igen. ;) jag är beräknad till den 29/11 fast har jag tur sätter dom igång mig tidigare då jag har trångt bäcken. Elliott satte som ju igång en vecka tidigare men jag e mycket större denna gg. Till å med större än med Tobias som va 4 kilo när han kom ut. Där hade dom verkligen mätt fel. Ska helst inte försöka förlösa barn över 3400g så det blev lite kalabalik. I alla fall. Nu jämför jag ju storleken med SF måttet å bilder. SF måttet kan man ju inte helt gå på då bebisen kan ligga lite hur som helst. Vi får se när jag ska på UL den 29:e. Näää, nu fortsatte jag ju. Ha ha. Skulle ju sova. Natti natti. Kram

love-child 10 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

CelieH

Tack så jättemycket =)

CelieH 10 år sedan Svara här Svara i CelieHs gästbok

schuppit

Det blev en Linnea på 52 cm och 3835 g. :) och idag får vi äntligen åka hem! Blev att hyra en bröstpump så allt kommer igång som det ska. Har en lat liten flicka som inte vill fortsätta suga om det inte kommer massa mat direkt. Ska bli så skönt att få komma hem och få bort sjukhus känslan från allt. Kram

schuppit 10 år sedan Svara här Svara i schuppits gästbok

schuppit

Hejsan. Tack för omtanken. :) Nu mår vi bra hela familjen. Det har varit jobbiga dagar. Från det att de börja igångsättningen tog det nästan 3 dygn, men så fort hinnorna gick att spräcka och de satt in dropp gick det fort. Men bebis var då så medtagen så de blev tvugna att använda sugklocka. Jag fick åka på operation efter. :/ Men det är ju så värt allt!! :D Har min lilla dotter liggandes bredvid mig nu i sjukhussängen. Bara längtar efter att få komma hem. Hoppas på det imorgon. Kramar

schuppit 10 år sedan Svara här Svara i schuppits gästbok

Beli88

tack för kommentaren om min katt. <3

Beli88 10 år sedan Svara här Svara i Beli88s gästbok

CelieH

Hej! Tack så jättemycket för ditt svar!! Det känns aningen lugnare att veta att det inte är ett måste att den ska gå!! Den gjorde det med första barnet och två dagar senare startade förlossningen! Har hela tiden trott att den måste släppa innan värkar eller vattenavgång! Men har du sju barn och råkat ut för det endast en gång så tar jag verkligen dina erfarenheter till mig! :) tack så jättemycket! Då ska jag hålla sinnena på annat håll!

CelieH 10 år sedan Svara här Svara i CelieHs gästbok

sweetbaby

 

Det går bra. Jag har fått tid på måndag nästa vecka. Det känns lång tid dit, men det va det tidigaste dem hade.

Jag har börjat blöda väldigt mycket nu, så kanske är missfall. Men det hoppas jag verkligen inte. Jag har precis börja tycka om pyret i magen. Så jag kommer antagligen att behålla om barnet är friskt och mår bra!

Mina föräldrar vet inget än, och jag tänker inte säga nått förrens jag har varit där på måndag. Dem skulle nog bli väldigt besvikna på mej, speciellt pappa. Han är väldigt bestämd och så. 

Men visst är det mitt beslut om jag vill behålla och så?

KRAM

 
 
sweetbaby 10 år sedan Svara här Svara i sweetbabys gästbok

Fridutt2013

Ja, vi får se! Hoppas på Bebis, med tanke på symptonen har jag svårt att tro att de inte kommit igång, hade staven sen November 2010 till september, men inga tabletter etc innan, Så vi får se, men tack för din hjälp att räkna ut, håller mig till 1oktober, då har de gått en månad ju och mensen borde infunnit sig, hade Jäteregelbunden mens innan jag satte i p-staven & mådde aldrig såhär som gör att jag tror de är bebis på gång.. Hehe! :)

Fridutt2013 10 år sedan Svara här Svara i Fridutt2013s gästbok

Fridutt2013

Hej! Tack för ditt svar, jo är med helt förvirrad, men med tanke på alla sympton kan det ju knappast vara något annat? Eller jag vet inte. Men jag väntar till 1 oktober, har ingen mens infunnit sig testar jag? Då måste det ju ha varit möjligt så tätt så att säga. MvH en förvirad Frida.

Fridutt2013 10 år sedan Svara här Svara i Fridutt2013s gästbok

5underbarabarn

Va gullig du var som skrev igår när jag hade avslutat mitt konto här:)Jag har tyvärr inte fb:(Nu är jag tillbaka iallafall för hur skulle jag klara mig utan"Bli mamma;)Jag blev så jäkla förbannad på ett par stycken igår vad det gällde att amma sina barn länge.Ja nu är jag tillbaka igen iallafall..

Kram på dig/Madde

5underbarabarn 10 år sedan Svara här Svara i 5underbarabarns gästbok

wish4achild

Hej! Å, du får så gärna skriva av dig! Hmm. jag förstår dn tvekan där. Men hur känns det att ni ska ha barn tillsammans och inte kommer bättre överens än så då? Kan du inte prata med honom och sga vad du tycker? Säga vaddu gillade md honom när ni träffdes och att du inte upplever samma sak nu? Jobbigt...

Jag har det"bra". Jag är förkyld nu, och har legat däckad i sängen hela dagen, sitter nu vid datorn och äter lite kvällsmat. Jag känner av foglossning om jag går promanader eller bär Tindra mycket en dag. Vet inte riktigt hur de ska gå....!

Illamåenet börjar försvinna mer och mer. Det är skönt. ta hand om dig!

wish4achild 10 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok

love-child

Hej på dig. Tänkte bara lämna adressen till sidan där jag hittade textsnittet till vaggan. Hoppas att du har det bra gumman. Kram 

http://www.tattoolettering.net/

love-child 10 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

ElinFlyren

Stort Grattis på din dag! ;)

ElinFlyren 10 år sedan Svara här Svara i ElinFlyrens gästbok

love-child

Hej gumman. Så söt du e å tänker på mig. :) Det där med snitt skämmer mig så. Vill verkligen inte. :( Känns som att allt vill gå emot mig denna gg. Själva snittet e inte problemet utan sjukhus vistelsen. Vill verkligen hem direkt efter. Får sån ångest av att ligga på sjukhus. Å har med 3 av 4 barn fått sån förlossningsdeprition. Det är fuktansvärt. Slapp det med Elliott å vill verkligen undvika det även denna gg. Du som upplevt båda. Hur har det varit för dig? Nu står min son här å måste låna telefonen så jag får väl avsluta. ;). Stressade ungar. Ha ha. Ha det underbart. Kram

love-child 10 år sedan Svara här Svara i love-childs gästbok

Antonocornelia

Nu kan du läsa. Beklagar det med ditt ex

Antonocornelia 10 år sedan Svara här Svara i Antonocornelias gästbok

Antonocornelia

Hej. Varför jag skriver privata dagboksinlägg? Jo för att jag har ett psykopatiskt ex som förföljer mig på alla sätt han kommer åt och då bla här på blimamma (och ändå säger han att han har ett liv och gått vidare). Fick även stänga ner min blogg två gånger pga hans förföljelse och bytt mobilnummer till hemligt osv. Så tyvärr kommer jag fortsätta ha dagboken privat

Antonocornelia 10 år sedan Svara här Svara i Antonocornelias gästbok

ElinFlyren

Jo, 4 dagar till bf och då på onsdag har jag tid hos bm.. Så hoppas den hinnsvpeningen gör nåt, o att det skett nåt sen i torsdag.. kankse öppnat mig lite mer!

Okej, då hoppas jag verkligen att det löser sig.. Hade kanske underlättat om han nya ville flytta lite närmre, men män är ju knepiga!

Oh illamåendet är inge kul, något man hoppas bli av med vid 12 veckors gränsen!

Hoppas verkligen det löser sig till det bästa :)
 

ElinFlyren 10 år sedan Svara här Svara i ElinFlyrens gästbok

ElinFlyren

Nej, bebis ser ut att var aväldigt långt borta.. Inga känningar alls.. Har samandragningar som kommer ofta o länge men de gör inte ont för 5 öre.. SÅ jag tror vi får vänta ett tag till.. OM inget annat blir de en till hinnsvepning på onsdag iallfall:)

Hur mår du?=)

ElinFlyren 10 år sedan Svara här Svara i ElinFlyrens gästbok

wish4achild

Hej!

Jag blir alltidså glad när jag ser att du skrivit.

Vad jobbigt att hålla på att svimma..! Jag hade också ganska lågt blodtryck (100/60) men jag slipper svimma. Däremot ä järnet lågt (tror det var 103 eller 108) så sa börja ta tabletter, niferex.

akupunkturen hjälpte när jag väntade Tindra, men hittills idag har jag bara mått sämre.

Det är så mysigt när bebisen börjar sparka! kul!! Jag längtar...

varför ska du ha specialistmödravård? :/ Är det inte bra?Och aurora, vad är det? 

Nej, efter mycket om oh men så bestämde jag mig ör babytraveln. (Den var på rea, från 7200 till 6000 inkl liggdel.) Bugaboon kostar i affären 14800, men jag skulle få chassit av en kompis, men jag skulle behöva köpa hjul, två sittdelar, en liggdel, någon ram och en mssa smågrejer och då skulle det ändå kosta nästan 9000.

Jag är bara i v 10+1 så det är ingn panik, men eftersom vagnen var på rea så köpte jag den.

wish4achild 10 år sedan Svara här Svara i wish4achilds gästbok