42381 besök   inloggad för 10 år sedan

varginnan

Så fick jag veta att jag är gravid: Jag gjorde ett gravtest för att kunna börja med en ny kur av pergotime, eftersom min läkare hade sagt att det nog var kört, för att han såg inga ägg eller äggblåsor, så kom + som en chock, vi hade ju försökt i 1½ år så wow!

Det bästa med att vara gravid:Att få känna lilla bebisen växa innom sig , njuta av tiden som kommer att komma!

Det sämsta med att vara gravid: Känna sig illamående stup i kvarten och aldrig känna sig riktigt bra, ont lite här och lite där, men det är det värt!

Mina föräldrar och vänner reagerade: Mina närmsta vänner blev jätteglada för våran skull, min äldre syster sa mera ,vad var det vi sa, vi blir inte chokade längre

Så reagerade min partner:Han blev jätte lycklig, vi hade ju längtat så efter detta barnet och våra barn ska få ettt lillesyskon till!

http://www.blimamma.se/widgets/gravid.js" type="text/javascript">

Nu är jag i v 31+3 och den 13 /7 ska jag på tillväxtultra för att se om detta också blir ett stort barn=)

Nu längtar vi tills lille William kommer!! Undrar om han gör som sina syskon och kommer tidigare, vilket jag både tror och hoppas=) Kram kram!

UT KOM EN LITEN KILLE MED AKUTKEJSARSNITT DEN 15 AUGUSTI 2011 . KL 13.21 FÖDDES WILLIAM  OCH VÄGDE 3580GR OCH VAR 50 CM LÅNG!
   

 

 image 

 


jaha då e man inne på denna sidan igen i hop om att kunna få bli gravid igen:)

Jiha,,,i dag den 2 Maj så gjorde jag ett gravtest som visade positivt så jag ska bli mamma igen den 7 januari 2013 !! Med min nya karl ,,,,det blir 1 år och 3 månader mellan min yngsta son och den nya pärlan:)

I dag är jag i v 29+6 och har nu blivit ensamstående till mina snart 8 barn, mitt insinativ:-) Den 9 november ska jag in å göra ultraljud för att se hur denna lilla krabat ligger och vilken storlek han är i! Den 26 november ska jag in till specmvc för bedömning när jag ska få bli igångsatt för dem vill övervaka mig så att jag ska slippa snitt denna gång! Längtar!!