11092 besök   inloggad för 6 år sedan

tuffani:s gästbok

HannaA

Hej! :) det är verkligen ingen fara! Oj, lilla tjejen då, mår hon bättre nu? Filip fick med feber och blev förkyld eefter första veckan, natten till i måndags hade han feber men var feberfri under hela måndagen så blev dagis på tisdag igen :)

Oh men vad härligt att det går bra :) jo men visst känns det i hjärtat att lämna dom. eller för mig är det nog mest att jag inte har kontroll över vad som händer :P  Jo, men då har vi nog hunnit vänja oss lite mer :D

Ja, det går fortfarande jättebra, han blir lite ledsen precis när jag vi kommer dit, han har ju börjat förstå att jag ska lämna honom nu. Men så fort fröken har tagit honom och börjat leka så är jag som bortblåst :) hihi. Han börjar sova bättre och bättre, han vaknar inte och gallskriker längre, men han vaknar och är orolig fortfarande, men han är ju förkyld också så det påverkar ju en del :/
Jadu, vad gör jag?! :P haha. Jag har nog mest gått och bara småplockat, har försökt att inte göra allt på en gång nu, innan jag har vant mig :P men igår la jag mig och sov i ca 2 timmar, Filip är ju på dagis 9-14 nu så det fanns ju lite tid och jag var så trött! Men jag tror att vi båda två kommer att vänja oss :) men har du något jobb att återgå till sen eller pluggar du eller? :) om jag får fråga såklart! :)

HannaA 10 år sedan Svara här Svara i HannaAs gästbok

HannaA

Vad härligt att det går så bra för er! :) haha naaaw, hon ville vara kvar på dagis :D sötnos! Så är det för oss med, 2 veckor är "standard" men behöver barnet längre tid så går det med :) Vad skönt att ni förmodligen inte kommer behöva längre tid. Mellan vilka tider har ni varit på dagis nu? :)
Det har gått hur bra som helst, han är jättenyfiken på vad alla gör, han sitter mest och tittar nyfiket. Men han älskar verkligen att gå omkring med fröknarna och inspektera allt :) Det gick jättebra när han fick vara ensam med fröknarna och barnen, det hade inte varit några som helst protester, de kunde t.o.m byta blöja på honom utan att han sa något! (annars brukar han klaga för att han måste ligga ner :P) Imorgon ska vi lämna honom 9.30 och så ska vi hämta honom 11.00, lite nervöst men det kommer säkerligen gå jättebra! Det är så spännande varje dag tycker jag :D Men tror att det är för att Filip är så trygg tillsammans med inskolningsfröken :)
Har ni också någon speciell fröken som är er "inskolningsfröken" eller är det alla fröknar på en gång eller vad man ska säga? :)
FIlip sover urkasst! Tänkte precis skriva att han sovit 2 timmar utan att vakna något, så började han skrika.. Han sover jätteorolig, är verkligen ledsamt skrik/gråt, inte bara gnället liksom :( det gör lite ont i hjärtat.. Men det borde vara pga alla intryck från dagis, det är ju massor av nya intryck för de små. Pratade med en annan tjej vars son också skolades in nu i veckan och han sover också oroligt.
Aaah, jobbigt att behöva ta nätterna helt själv :( kram!

HannaA 10 år sedan Svara här Svara i HannaAs gästbok

HannaA

Hur har det gått på förskolan/dagis för er idag? :) Gick det lika bra som igår? :)

HannaA 10 år sedan Svara här Svara i HannaAs gästbok

Rambo

haha ja då gör 2 -3 veckor inget da kanske ;)

Rambo 11 år sedan Svara här Svara i Rambos gästbok

Rambo

tycker de låter bra en då med tanke på pris :) kan du avvakta ett par dagar tills jag flyttat??

Rambo 11 år sedan Svara här Svara i Rambos gästbok

L4c0st3

Härligt! :) ja fråga på! Det gick jättebra! Vi hade med oss smoothies som hon fick vid lyft och landning och fick hon lite kex under flygresan. Sen fick hon ett litet paket på flyget med en yoghurt och en fruktpure :) vi åkte med fritidsresor men jag vet att även Ving har sådana paket till de små resenärerna :) Bussresan gick också bra. Hon satt i knä och vi hade bälte. Enda jag tänkte på är att man åkerju nästan säkrare i en buss än bil fast visst kändes det knäppt att inte ha barnstol. Än så länge är det inte överdrivet varmt där. Sommaren har kommit väldigt sent så för oss var det som en bra svensk sommardag. Till och med för kallt att bada i poolen och vi ska inte ens nämna havet haha! Vi får hoppas att det hunnit bli varmare åt er för om kvällen blev det faktiskt kallt och blåste en hel del. Kan säga att Leia nästan mestadels hade långärmad body och jag hade packatfullt med sommarkläder till henne :) Så jag tror ni kom det toppen! :) har din lilla fått vaccination i förtid? Vi hade förresten all inclusive och Leia åt av den maten hur bra som helst. Vi hade köpt med mängderav mat helt i onödan men man kan ju inte veta ;) när var det ni åkte? :) kramar

L4c0st3 11 år sedan Svara här Svara i L4c0st3s gästbok

L4c0st3

Härligt! :) ja fråga på! Det gick jättebra! Vi hade med oss smoothies som hon fick vid lyft och landning och fick hon lite kex under flygresan. Sen fick hon ett litet paket på flyget med en yoghurt och en fruktpure :) vi åkte med fritidsresor men jag vet att även Ving har sådana paket till de små resenärerna :) Bussresan gick också bra. Hon satt i knä och vi hade bälte. Enda jag tänkte på är att man åkerju nästan säkrare i en buss än bil fast visst kändes det knäppt att inte ha barnstol. Än så länge är det inte överdrivet varmt där. Sommaren har kommit väldigt sent så för oss var det som en bra svensk sommardag. Till och med för kallt att bada i poolen och vi ska inte ens nämna havet haha! Vi får hoppas att det hunnit bli varmare åt er för om kvällen blev det faktiskt kallt och blåste en hel del. Kan säga att Leia nästan mestadels hade långärmad body och jag hade packatfullt med sommarkläder till henne :) Så jag tror ni kom det toppen! :) har din lilla fått vaccination i förtid? Vi hadeförresten all inclusive

L4c0st3 11 år sedan Svara här Svara i L4c0st3s gästbok

L4c0st3

Hej! Vad roligt att ni också ska till cypern! Vi var i aiya napa fast på en resort lite utanför. Vart ska ni? :) kramar

L4c0st3 11 år sedan Svara här Svara i L4c0st3s gästbok

saraarkbark

Jepp;) Nemas problemas. Ha en fin påsk!

saraarkbark 11 år sedan Svara här Svara i saraarkbarks gästbok

saraarkbark

Hej! Jaa det har jag vettu :) Det ær faktiskt bara textillim! En rød tub, så står det textillim på. Det limmet duttar du på strumpbyxans fot (ha papp emellan, annars limmar du fast fotdelen) Limmet blir transperant och funkar hur bra som helst :D

saraarkbark 11 år sedan Svara här Svara i saraarkbarks gästbok

SK_Lopez

Hur gammal är din sötnos? :)

SK_Lopez 11 år sedan Svara här Svara i SK_Lopezs gästbok

SK_Lopez

Hej! Va roligt att det hjälpte! Jag hade heller ingen aning innan reportaget på tv. Lite märkligt att man inte pratar om det mer i Sverige?! Vi använder pottan varje dag nu när det ska bajsas och det är mycket lättare. Han brukar också vara jätte hård i magen ibland och precis som du säger gör tyngdkraften sitt! Det är svårare att lära dem hålla sig och sedan kissa på pottan. Det är tydligen så att alla bebisar slutar visa tecken på att de ska kissa runt 7 månader om de inte fått någon uppmärksamhet av sina föräldrar. Det är väl detta föräldrar i andra länder uppfattar mycket bättre än vi som inte ens vet! Säg till om du hittar något material som du kan dela med dig av :) Lycka till! Kram

SK_Lopez 11 år sedan Svara här Svara i SK_Lopezs gästbok

JacquelinesMamma

Haha visst har hon! De bara växer åh växer! :P Och tack så mycket! (:

JacquelinesMamma 11 år sedan Svara här Svara i JacquelinesMammas gästbok

juliaeva

 

Hej!

Oki jag har bara börjat med det som känns basic havregryndgröt, banan sen har hon fått smaka på mannagryn och smottie:P.

Havregryn var inget plus i kanten men roligt att köra ner fingrarna i å gräva runt:P haha

Hur mosar du pureen i vitlökspress eller kör du med gaffel ? tänkte efter som majs har skal eller kör du allt?:P

kramar

juliaeva 11 år sedan Svara här Svara i juliaevas gästbok

juliaeva

 

Du behäver absolut inte be om ursäkt det är inte så lätt att ha koll på allt:)

Skönt att den satt där den skulle å inte vandrat iväg någon annan stans man vet ju aldrig vart den hade hamnat:S

Det är bra med mig har väl varit i en liten svaka men börjar ta mig tillbaka vinterdeppig tror jag behöver våren nu helst idag;)  Har inte sätt el hört något från honom å inte är ja på humör för att jaga honom heller han är för energikrävande känner jag. så nej vi står fortfarande på ruta ett och trampar med den relationen. är glad att liviia har andra betydelse fulla människor i sitt liv så blir han ingen "pappa" som är saknad på det sättet. ingen annan än jag skulle bli glad om han fick en raket i baken och lite vätt i hjärnkontoret men de tar väl några år till. 

Jag tänkte fråga när började du ge nova matportioner i små mängeder vad bjöd du på? behöver verkligen lite tips och råd om du har testat något bra:)

 

Kramar

juliaeva 11 år sedan Svara här Svara i juliaevas gästbok

juliaeva

Hej hur är det med dig?:) läste om din pstav vad otäckt konstig fråga men kommer den trilla ut av sig själv eller har dom hittat den? Kram

juliaeva 11 år sedan Svara här Svara i juliaevas gästbok

juliaeva

 

det var bara de geografiska minnet som slog till där;) hehe.

Härligt:) fort ni vart gravid in i förhållandet, jag och livias pappa vart gravid också tidigt in i vårt förhållande de första slutade i missfall sen vart lilla Liviia till utan att vi visste om att vi blivit gravida igen:)

Han är världens underbaraste pappa till Liviia det ska han ha en eloge för men när de kommer till kompisar med dåligt inflytande på varandra ska han ha en spark i ärslet och dålig attetyd. Det är väl det som har hänt kände jag orkar inte ta vilken skit som helst så bad honom att dra och komma tbx när han ändrat sin attetyd. 

Det känns väl varken bra eller dåligt men huvudsaken är att hon mår bra, hon kommer ju i första hand. Hon kände av att de va spännt mellan oss så jag är häldre ensam med henne än att hon mår dåligt för vi mår dåligt pga av varandra. Fats jag saknar hennes pappa massor de gör ju ont och jag är väl skör men ensam är stark eller  vad man säger:)

juliaeva 11 år sedan Svara här Svara i juliaevas gästbok

juliaeva

 

Tack, haha jo vi märkte det alla barn heter plötsligt Livia trode vi skulle få va ensamna om det men vad gör det;) 

Haha ja de var det visst, en liten by vad gulligt fick en liten bild i huvudet där alla åker snöskoter och pratar riktig skön varmlänsk dialekt :P 

karlstad har jag ett hum har åkt förbi där med tåget till norge på rätt spår är jag väl? ligger tosby på gränsen kanske;) hm 

Får jag fråga är du ensam med din dotter eller har du sambo? Jag undrar bara för jag vart nyligen ensam med min dotter har inte direkt någon i min närhet som är i samma situation  som jag. 

juliaeva 11 år sedan Svara här Svara i juliaevas gästbok

juliaeva

 

Min lilla tjej heter Liviia, det är super underbart finns ingen som kan göra en så lycklig:) 

Vart bor du någon stans i sverige? Själv bor jag i norrköping eller utanför norrköping för att vara mer exakt:)

juliaeva 11 år sedan Svara här Svara i juliaevas gästbok

juliaeva

Tack så jätte mycket för hjälpen, jag hade inte sett det utan dig:)

Såg att du också hade en liten tös, Jätte fint namn ni valt till henne:)

juliaeva 11 år sedan Svara här Svara i juliaevas gästbok