18319 besök   inloggad för 14 år sedan

tingeling:s gästbok

Minifer

Absolut ingen fara :) Du ser ju hur snabb jag är på att skriva själv.. Jag är bara inne här en gång i veckan och kollar gravkalendern, och jag har visst glömt logga in de sista gångerna =/ Men jag fortsätter envist hålla tummarna för dig!!!!

Minifer 14 år sedan Svara här Svara i Minifers gästbok

Busan

Håller tummarna för er. Nu hoppas jag på 2010!

Busan 14 år sedan Svara här Svara i Busans gästbok

miiika

hejsan såg att ni försökte få barn hur går de??

miiika 14 år sedan Svara här Svara i miiikas gästbok

Hej

Jag är heller inte inne här särskilt ofta.. vi har legat lite lågt med bebbe verkstan då jag kände att jag behövde jobba litegrann innan. Men nu är vi igång igen=) Jag ska ha mens den 2 maj, men hoppas såklart att den uteblir. Hur går det med dig då? Hur länge har ni försökt?

Lejonmama 14 år sedan Svara här Svara i Lejonmamas gästbok

jenny_83

 jag mår extremt jätte bra. 

humörsvängningarna börjar avvika, jag har bara några enorma foglossningar.

men de hade jag när jag väntade min dotter med.

Jag längtar jätte mycket tills på fredag, jag ska på första riktiga ul då.......

jätte stora kramar till dig och hoppas du har allt under kontroll och mår prima

jenny_83 14 år sedan Svara här Svara i jenny_83s gästbok

Mia och Roger

Hej! Allt är br amed mig och bebisen. Förutom att jag tror att jag åkte på UVI och det ska tydligen inte va så bra när man är gravid. Självklart har BM mottagningen stängt på fredagar så jag måste åka in på sjukhuset och lämna urinprov. Man blir så less på sjukvården ibland" Speciellt när man blir lite orolig om det kan vara farligt. Hur är det själv? :)

Mia och Roger 14 år sedan Svara här Svara i Mia och Rogers gästbok

Jag förstår att du tar det lugnt med "sidan" ett tag, hör gärna av dig när du orkar ,du ska se att det ordnar sig. Håller tummarna för Er. Själv är det bra än så länge fvp var bra och det hon kollade på ultraljudet var fint.

Kramar och lycka till.

amore 14 år sedan Svara här Svara i amores gästbok

Hejsan!  hur går det med "tillverkningen" ?   Gjorde fvp för två veckor sedan och det var normalt, puh ! en sak mindre att oroa sig för. Har beställt en angel sounds så man kan lyssna på det lilla hjärtat. Ha det gott Kramizar

amore 14 år sedan Svara här Svara i amores gästbok

Ankan

Tack för välkomnandet på min sida. jag ska börja gå in på Blimamma  lite oftare, är så roligt att få grotta runt i detta med andra. Även om man myser mer eller mindre hela tiden, så "glömmer man ju" faktiskt bort sig när man är på jobbet osv.. Men man ska ju verkligen ta vara på den här tiden, och vad kan då vara bättre än att dela med andra..

Hur går det med fabriken!? Jag tror att det är meningen att det händer precis när allt i universum står rätt för just er! : ) Lycka till...

Ankan 14 år sedan Svara här Svara i Ankans gästbok

Mia och Roger

hej! va kul att du hänger med i bloggen! vi ska på vanligt UL till veckan så efter det ska jag beställa tid hos en pivat klinik och där får vi veta könet. Vi hoppas båda två på en flicka men blir såklart glad vilketsom! Det är lite konstigt vad olika det verkar vara i landstingen, hemma i Sundsvall får man lätt reda på könet på rutinUL men här gör de inga undantag. =/

Mia och Roger 14 år sedan Svara här Svara i Mia och Rogers gästbok

Minifer

Tack så jättemycket! Försöker gnida av mig och smitta dig med plus!! Hoppas ni får till det snart. Vi försökte ett år själva, så vet hur jobbigt det är. Stort lycka till!!

Minifer 14 år sedan Svara här Svara i Minifers gästbok

jenny_83

 okej du tror att du har åldern emot dig.

det tror inte jag på, om det intreserar dig så har min mamma 7 barn var av det minsta är yngre än min dotter.

min dotter blir 3 den förste juli och min bror blir 2 den 14de mars.

det roliga är att min mamma idag är 44 år gammal. 

jenny_83 14 år sedan Svara här Svara i jenny_83s gästbok

Mamsen

Nu blev jag medlem i "Tipsrutan". Vilken bra sida du fixat!

Mamsen 14 år sedan Svara här Svara i Mamsens gästbok

Mamsen

Hej igen! Vi har gjort två försök och ingen bebis blev det den här gången heller så nu ser jag fram emot min mens så vi kan pricka in "tredje gången gillt" ;-) Men min mens är väldans sen så det är lite segt ju st nu... Hur går det för er?

Mamsen 14 år sedan Svara här Svara i Mamsens gästbok

Nej det har inte blivit nån bebbe än iaf. Svårt att få till nån så länge sambon jobbar borta under veckorna.. men men vi får väl hoppas att det tar sig tillslut=)

Lejonmama 14 år sedan Svara här Svara i Lejonmamas gästbok

Mira

Hej hej!

oj, sju veckor, det var inte att leka med... mår bra nu! Har jobbat en vecka nu! Men graviditeten  gör ju att jag vill gå och lägga mig vid sju på kvällen redan.... det tycker min man är lite väl tidigt, brukar försöka härda ut till nio!

Ha det så bra!

Mira 14 år sedan Svara här Svara i Miras gästbok

Hejsan!  Mina barn är 19,17,11 och 7 år gamla. Ska du göra fvp när du blir gravid? Själv ska jag göra ett den 25/2 och jag kommer vara som ett nervknippe , efter ca en vecka hör dom av sig per telefon om det inte är bra och per brev om det är ok, så har jag läst att det är iallafall.Gjorde ju ett fvp för ca ett år sedan och det var inte bra så då ringde läkaren som gjort provet ,klart att dom inte skickar brev med så tråkiga besked.

Lycka till med era försök till plusset hör av dig hur det går. kram

amore 14 år sedan Svara här Svara i amores gästbok

Hejhej!

Tack för gästbiksinlägget. Jag var ung när jag fick barn, 20 år. Min äldsta blir 17 år nu i februari. Hoppas det tar sig snart för er också.Hur länge har ni kämpat på? Kram.

Ungar5 14 år sedan Svara här Svara i Ungar5s gästbok

Mia och Roger

hej! va kul med fler läsare på min blogg :) jag ska försöka uppdatera mig lite om graviditeten där med :)

Mia och Roger 14 år sedan Svara här Svara i Mia och Rogers gästbok

Nettiz

Hej. Ja jag mår jätte bra,men är otroligt trött,väldigt jobbigt.. På torsda ska vi till MVC för andra gången. Ska bli spännande. Hoppas ni snart får en liten kottis. Kramar

Nettiz 14 år sedan Svara här Svara i Nettizs gästbok