17731 besök   inloggad för 13 år sedan

tingeling
Tingeling
Ålder: 36-40
Stad:

vill bli gravid
Vänner
tessan_1982

Senaste besökarna
tessan_1982 izzy21 busan gloriasss glorialife Mammamiiika glorialovy wheretheheartis laurababy dewimama
Grupper
Inga grupper ännu

Hej alla (blivande) mammor och pappor!

Jag vill vara anonym tillsvidare eftersom vi planerar att bli gravida och väldigt få i vår omgivning vet någonting om våra planer ännu.

Min bror och hans sambo har fått en liten son den 26/3-09, han är så himla fin! Jag har blivit faster för första gången!!! (Min bror och min svägerska finns också här på BliMamma.se)

Vid skrivande stund är jag tyvärr ännu inte gravid =(  Vi tänker på vad vi båda äter, hur vi lever och mår - allt för att det ska bli fart på bebisfabriken! Har Ni bra tips så är de välkomna!!

Jag har en tonårsson sedan tidigare och min sambo har inga egna barn så det är spännande om det plötsligt en dag visar sig att vi väntar barn. Vi har det bra, är lyckliga och kära, köpte villa sommaren 2007, förlovade oss i Thailand 2008 och renoverar för fullt. Nu måste vi bara fundera var en eventuell spjälsäng ska stå ;o)

/ Tingeling

 

Just nu känns det rätt tungt när ingenting händer. Det blev ingen NollNia för oss! Känner nästan allt hopp sinar och alla drömmar försvinna... Orkar inte vara här så mycket nu... 

PS!  Tack för snälla gästboksinlägg, det värmer! Gå gärna med i min grupp "Tipsrutan" där vi medlemmar på BliMamma.se kan dela tips med varandra.