2506 besök   inloggad för 11 år sedan

puh_malin:s gästbok

ica

Skoj att du fått se din lilla kille så många gånger :) Själv har jag bara varit på rul och sen var jag inne på fl. i v 32 av väldiga smärtor i magen och då gjorde dem även ett ul så då fick jag titta lite till.. även om det inte var samma sak som att gå på ul.. dem kollade typ skitsnabbt och jag ville titta mera..men det ville inte läkaren... :(  Ja idag har jag bf... men det verkar inte som att någon vill komma ut för det... segt.. Så tråkigt att bara gå hemma och vänta.. man orkar inte ta sig för så mkt nu heller så det är väldigt lugnt.. Vad gör du om dagarna? jobbar du?

ica 11 år sedan Svara här Svara i icas gästbok

ica

Hej!! Kul att du svarade! Jag mår lite upp och ner... jag är faktiskt i v. 40 nu så det är nära... är beräknad på torsdag.. 2 feb..men det känns som att jag kommer gå över tiden.. Känner inte att det är på gång alls.. även om jag hade hoppats det mest av allt..Är riktigt segt så här på slutet..Nu vill jag bara att bebisen ska komma ut :) Skönt att du har mått så bra!! Inget illamående i början av grav heller?? Det hade jag massor... kräktes hur mkt som helst. Blä.. tur att det går i olika vågor alla grav.krämpor..haha.. annars hade det varit olidligt ju.. Hur var det på UL? Vet du om det är en tjej eller kille? Ha det bra!!

 

ica 11 år sedan Svara här Svara i icas gästbok

ica

Hej! Såg att du bodde nära mig.. så ville bara hoppa in och säga hej! Hur är läget med dig? Går det bra med magen och allt? Vilken vecka är du i? Ha det bra och Lycka till! /Ica 

ica 11 år sedan Svara här Svara i icas gästbok