31369 besök   inloggad för 10 år sedan

miss-emma:s gästbok

aariicoow

Ååh Finaste du!

Har ännu en gång totalt glömt av denna sida! Ser att du har blivit mamma!! Ett stort grattis! När kom den lilla skatten?

KRAMAR <3

aariicoow 10 år sedan Svara här Svara i aariicoows gästbok

Hannis

Oj.. Råkade skicka när jag inte ens var klar.. :)

Ska bli kul att se hur mkt hår eran lilla har, jag tycker Gry har ganska mycket i nacken men på huvudet är det ganska tunt med hår. Hon ser ut som en liten apa på ryggen & armarna med mörkt ludet hår.. :P

Många kramar & pussar till Juni :)

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Hannis

Hej vännen.

Juni är ju jätte fint.. Är så roligt med lite ovanliga namn. :)

Hur går amningen då?? Här kämpar vi på, har så mycket sår & det gör såå fruktansvärt ont från ena bröstet gruvar mig varje gång jag ska amma. :S Det andra bröstet har slutat göra ont tur nog.

Min mail: [email protected]

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Hannis

Hej.

Känns helt otroligt att hon faktiskt är här hos oss. Vi njuter verkligen av varje minut & aldrig har man varit mer stolt. :)

Hoppas ni har det bra & att vi snart får se en liten bild på eran lilla skatt. Vad skulle hon heta nu då??

Kramar

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Hannis

Hej vännen!

Ååå va avis jag blir!! Förstod att det var något som hänt när du inte svarat på ett tag. :) Hoppas ni bra & att allt gick fint. :)

Här sitter jag med värkar så det är nog inte länge kvar innan vi far in till förlossningen, ringde dom nyss & hon tipsade oss att stanna hemma så länge vi bara orkar. Har fruktansvärd smärta i korsryggen så jag håller på att dö.. :P

Skojade om att lillan skulle komma på lördag & förhoppningsvis är hon hos oss då. :)

MÅNGA KRAMAR TILL ER!!

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Hannis

Hej vännen! :)

Hur är det med magen? Ingen bebis än??

Här väntar vi med spänning, hoppas verkligen att hon vill ut snart. Börjar känna mig riktigt less & tung. Har ont över allt å tålamodet är inte bäst just nu. :S Haft jätte mycket stickningar & ilningar nu senaste tiden vilket är riktigt obehagligt.

Hoppas du haft en fin helg.

Kramar

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Hannis

Hej igen. :)

Känns så skönt att veta att hon mår bra & att vi kommer få föda där vi planerat hela tiden. Nu får hon gärna komma. :)

Visst är det en härlig känsla att kunna skriva HON! :)

Frågade BM & hon sa att det har med att bebisen tränger ner i bäckenet.. Åå det gör SKIT ONT! Är flera gånger man hoppar till av smärta, samtidigt så tänker jag på den som en positiv smärta, hon vill kanske ut snart.. :)

Hoppas verkligen att svullnaden försvinner som dom säger, kan säga att jag är ganska less nu. Jag har också svullnad i ansiktet, fått en liten dubbelhaka.. :S Alla säger som du skrev - NU ÄR DU HÖGGRAVID..

HATAR ATT TVÄTTA... Vi har precis som du, en massa trappor & ingen som håller rent så man får alltid rengöra innan man börjar. Sen finns det oftast inga tider.. :S Fick mig därför en tvättmaskin i present  i förväg av sambon, det kan jag säga är GULDVÄRD!

Vi har ju varit & kollat på ett hus som vi är väldigt intresserad av, men det är mycket som måste göras på huset & dom begär alldelse för mycket. Vi vill så gärna gå vidare men känner att det inte riktigt är läge att köpa NU. Å sen vill vi se det när sommaren kommer. Så vi hoppas att huset finns kvar till sommaren. :)

Ha det bra!

Kramar

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Hannis

Hej vännen. :)

Tack för gratulationerna, blev en riktigt bra födelsedag men tur nog ganska lugnt också.

GUDDD såå roligt att ni också väntar en liten dotter.. Visst är det en härlig känsla att bara veta att den som sparkar & levt i så många månader nu är en liten tös..

Jag längtar då bara mer nu när jag vet att det är en liten flicka. :)

Så skönt att barnet inte kommer vara så stort, dom uppskattade våran flicka att ligga runt 2,5kg för 2 veckor sedan så nu kanske hon väger närmare 3 kg. Så hon lär nog inte heller bli så stor.

Vi var också hos BM i måndags & allt såg bra ut, dock har jag börjat svälla sååå mycket. Ser ut som en stock om benen & fötterna, gör så ont att gå & stå som man vill DÖ! Känns som att man har bortdomnade fötter hela dagarna. :S BM kollade allt & det fanns inte några tecken på havandeskapsf. än men jag fick också ny tid nästa vecka bara för att vara säker.

Hon ligger nu fixerad långt ner, har haft stickningar & ilningar neråt så det har rent vara obehagligt men glad är jag för de.. BM sa samma sak till mig - Vi bokar en tid nästa vecka om du nu inte redan fött. :P

Kändes lite pirrigt när hon sa så, just för att man börjar inse att snart ska den lilla kula bort.. Men istället fyllas med en liten flicka i famnen! HELT OTROLIGT!

Just det, mitt SF mått 36 hade inte förändrats något , men hon påstod att det hade med att hon fixerat sig & ligger riktigt långt ner. :)

Vi har nu packat BB väskan klar till lillan, men har kvar att packa vår egen. Köpte dock tandkräm & tandborstar för att ha med sig & en massa festis. :) Får nog köpa resten sen när man börjar känna av lite mer.

Åå va jag längtar!! Vi skoja & sa att nästa helg kan hon gärna komma, då är det 3/3-12 ganska lätt att komma ihåg & sambon är hemma. :) Samtidigt så skulle hon få komma idag!

JUST DET!! Idag var vi på UL igen för att kolla tarmarna & vi har fått klar tecken att få föda på närmsta BB som planerat & han tyckte sig inte se några avvikelser. Men att han skulle notera att dom ska kika extra noga på henne när hon fötts. :) Var en riktigt tung sten som lyftes av våra axlar. :)

Ojoj.. Nu blev det långt igen..

Ha det så bra.. MÅNGA KRAMAR

 

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Antonocornelia

Ja rs virus är en smitta. Smittar nåt så fruktansvärt. Vi vet inte hur hon fått det för varken hon eller hennes storebror går på dagis eller öppna förskolan

Antonocornelia 10 år sedan Svara här Svara i Antonocornelias gästbok

JennieW89

Tack :) Hon är 1 vecka och 3 dagar idag :)

JennieW89 10 år sedan Svara här Svara i JennieW89s gästbok

Hannis

Hej igen. :)

Har sovit lite bättre idag iaf. Dock så tycker jag att sömnen blivit såå dålig pga smärta i höfter & kroppen. Nu när man verkligen skulle behöva lite sömn.

Om bebisens tarmar blivit mer förstorade så kommer dom att bedömma då om vi ska skickas till annat sjukhus för operation. Förstorade tarmar kan bero på olika saker men vanligast är det att bebisen saknar analöppning så att den inte kan skita. Då får man helt enkelt göra en öppning. Problemet med det hela är att man kan inte se exakt vad som är fel på bebisen i magen utan man måste undersöka & analysera felet vid förlossning.

Vi hoppas ju att tarmarna inte förändras tills nästa besök men man vet ju aldrig säkert.

Var sååå underbart att faktiskt få bekräftat att det är en liten flicka i magen. :) Nu längtar jag bara ännu mer. Gjorde inte saken bättre heller när vi var & inhandlade lite sööta kläningar & annat till henne. :)

Nu måste vi bara fundera lite på namn, vi älskar GRY men kanske måste vi ha några mellan namn. :)

Hoppas ni får en mysig lördag.

Kramar

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Hannis

Hej vännen. Det gick ganska bra. Han tyckte inte att det såg så dåligt ut. Utan vi fick en till tid om de1,5 vecka har tarmarna blivit större då så kommer dom bedöma om vi ska skickas vidare. Dom såg också att det var en liten flicka i magen. Så nu har vi inhandlat lite rosa kläder. Kramar

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Qarin

Men tack, va gullig du är! :) Ja, det va ju en lång förlossning, men jag blev ändå aldrig rädd utan kände att jag hade kontroll hela tiden. Va väl mest i slutet som det blev lite övermäktigt! Men det gick ändå så fort det där sista krystningsskedet. Som svar på dina frågor, jag tyckte inte att bedövningen tog bort krystningskänslan det minsta, hade jättestarka krystvärkar. Det svåraste va att inte krysta, när man ska andas igenom för att det ska "töja ut sig". Tyckte bedövningen va jättebra! Kommer nog ta den igen nästa gång. Jag tror det är samma som pudensblockad! Hade inte min bebis varit så stor så hade jag nog inte spruckit nåt alls, nu blev det ett stygn men det kändes inte och hade inga problem av det efter. Det läkte på några veckor! :)

Sen måste jag säga att även om det tog så lång tid så kändes det inte så, tiden går så himla snabbt! Man är ju så inne i det man ska göra så man hinner liksom inte tänka på att det tar sån tid. För mig hjälpte det också mycket att fokusera på pauserna mellan värkarna, då har man ju faktiskt inte ont! Vi till och med skrattade ju en hel del under förlossningen och skämtade. Jag skrattade även mycket av lustgasen, innan det gjorde för ont där i slutet! Tycker ändå det va en väldigt häftig upplevelse, och jag vill absolut göra om det igen! :)

Qarin 10 år sedan Svara här Svara i Qarins gästbok

Hannis

Hej. :)

Jag glömde svara på när jag skulle vara på UL. Kändes som att jag glömt något.. :P Vi ska dit kl 13.

Haha.. Nu höll jag på att glömma att skriva om GBS. Det är grupp B streptokocker vilket innebär att mitt barn har en risk att få en inflamation under förlossningen. Så därför måste jag få antibiotika under förlossnigen för att det inte ska smitta bebisen. Man brukar få en urinvägsinf. som symptom, sen ligger detta latent i kroppen. 30 % av alla gravida kvinnor har detta & de flesta vet inte om det.

Är sååå bra att ha mammor! Finns så mkt från min mamma som jag vill ta med mig när jag ska uppfostra mina barn...

Ha det bra. :)

Kramar

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Hannis

Hej igen. :)

Ja nu har jag också kommit hem igen. Är såå roligt att titta in på jobbet, dock frågar alla kunder om man inte fått än!! :P Börjar bli ganska tjatigt. Alla börjar alltid prata förlossningar & liknande å jag tycker det är super kul att höra. :)

Så skönt att allt är bra, jag tycker det är såå skönt att gå till BM just för att själv ha lite kontroll över hur graviditeten utvecklas. Hos oss gör dom precis som du skrivit. Jag har även lämnat in extra urinprov pga min GBS & sen att jag har jätte lätt att få urinvägsinf. Känns tryggt att dom kollar allt & är noga.

Sambon - Thomas som han heter hade inte sovit så bra inatt. Han kommer inte hem fören på måndag. Beror kanske på vilket besked vi får imorgon & om han vill komma hem. Han är såå känslig & han vill såå gärna ta hand om mig. Samtidigt så mår ju bebisen bra nu & jag har inga problem.

Ska packa ihop mina saker & sova hos mamma resten av veckan. Kanske man inte hinner tänka så mkt inför imorgon. :)

Nu ska jag vila lite. :)

Kramar

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Qarin

Ja, det finns en förlossningberättelse i min dagbok! Men det är väl en tid tillbaka nu, så du får bläddra lite! ;) Nu är hon 5 månader o 23 dagar! Tiden går så himla fort, tyckte det va igår jag födde henne! Samtidigt känns det som hon alltid har funnits, så konstigt! ;) Ja, det är första barnet! :)

Spännande att det är dags för dig snart! Det är ju så häftigt att föda barn!! Är ju helt klart det största i livet man kan va med om! :D

Qarin 10 år sedan Svara här Svara i Qarins gästbok

Qarin

Hej! Tack för din kommentar! Ja, hon är en riktig glad prick, skrattar o ler nästan jämt! :) Just på den bilden gör hon sin rynka-på-näsan grimas med som hon just lärt sig! :-P Agnes heter hon!

Qarin 10 år sedan Svara här Svara i Qarins gästbok

Hannis

Hej vännen!

Känns lite bättre idag, men sambon var fortfaranade väldigt orolig. Vi får bara hoppas på goda nyheter på fredag.

Jag tycker det är såå roligt att pyssla & dona i barnrummet. Vi har hittat ett hus som vi tycker ser jätte bra ut. Blir en visning nästa vecka när sambon kommer hem. Huset har 5 sovrum & två badrum så skulle passa oss perfekt . Sen är det gångavstånd till dagis & skola än så länge. :) Har själv gått på detta dagis & skola är ett lugnt & mysigt område. HOPPAS HOPPAS att det håller måttet. :)

Idag har jag fortsatt pyssla & nu tar jag en liten paus med tv:n & datorn. :)

Ska ta mig en promenad till butiken å hälsa på annars så kanske man skulle ta sig en tupplur. 

Hoppas det gått bra hos BM.

Är inte lätt alls att vara en tjockis! :P Börjar bli svårt med allt nu!

Vågar inte riktigt lita på att det är en flicka än, men läkaren imorgon var tydligen duktigare på att se könet så jag ska fråga honom. :) Å är han säker så kommer nog både jag & mamma spendera lite pengar!! :P

Kramar

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Hannis

Hej.

Jo jag försöker tänka positivit & tur bara att jag hade med mig mamma idag annars hade jag svimmat. Varit hos mamma nu & vi har pratat lite. Är så jobbigt för sambon som är själv 40 mil bort. Han är redo att sätta sig i bilen vilken sekund som hellst.

Men för hoppningsvis så är det inget farligt & jag längtar till fredag så man får veta nån gång...

Känns skönt att kunna lufta sig med någon.. Tack för att du finns!!

Kramar

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok

Hannis

Hej vännen!

Känns lite läskigt att vi inte fick veta något direkt men samtidigt så kan det vara nån liten strunt sak. Var två som kollade idag & båda sa att det är inte normalt men är förhoppningsvis inget farligt.

Blir det uppsala så kommer vi få färdtjänst dit, bo där på patienthotel & sen bli igångsatt så att dom har kontroll över när bebisen kommer.

Det som känns mest jobbigt är att sambon inte var med idag & att han inte är hemma på fredag heller. Å om det nu är något galet så är det inte länge kvar innan vi blir igångsatta. Kanske max 3 veckor. :S

Jaja.. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det inte är något farligt utan bara någon som försvinner.

Kramar

Hannis 10 år sedan Svara här Svara i Hanniss gästbok