2471 besök   inloggad för 10 år sedan

mandarin:s gästbok

Sita

Ja det ligger nog ngt i det dära.. Är nog bäst att bara ta det lugnt och ta dagarna som dom kommer haha! Jasså men gud så gulligt hihii : ). Har dock planerat in lite shoping nu i veckan som kommer, får extremt ont i magen när jag kränger på mig ett par jeans.. Har beslutat mig för att använda jogging byxor tills jag köpt ngt annat att ha på mig. Ha det bra! Kram.

Sita 14 år sedan Svara här Svara i Sitas gästbok

Sita

Ja det hade varit lite roligt att veta hur dom går till väga med en efter att man då gjort ett grav test där : ).  Ja du, usch är helt slut ibland.. Jasså så din mamma har märkt det haha : )! Lite roligt tyckte jag. Känns som att tiden går så sakta nu bara.. Vill att det ska rulla på lite snabbare nu så att man går över 3-4 månader iaf.. Förstår inte men oroar mig ibland mer om missfall och så. Men det kanske släpper med tiden den där oron. Det kanske bara jag som är nojig så.. Ha det bra! Kram.

Sita 14 år sedan Svara här Svara i Sitas gästbok

Sita

Hej! Jag känner igen det där, känner mig rätt uppblåst jag med, speciellt mot kvällen. Åhh vad skönt att du ska dit i morgon. Jag fick inte tid förens på Torsdag, vilket känns som en evighet tills dess. Känner att man liksom vill få det bevisat att det verkligen finns något där inne! Jag gjorde ett gravtest i Måndags, blev lite skakis när jag såg + men samtidigt glad. Då kanske jag kan få fråga dig vad dom tar upp första gången när man går till MVC efter att du varit där i morgon ? : ) Kram

Sita 14 år sedan Svara här Svara i Sitas gästbok

Sita

Hej igen! Vad roligt att du också ville det : ).  Ja jag håller med dig, det går från dag till dag det där. Idag har det kännts helt konstigt i kroppen har varit riktigt öm i brösten och har haft mer ont i magen idag.. Blir så orolig när det går til en vis gräns där man börjar fundera ska det kännas så här mycket.. Men nu har det lugnat sig igen : ). Syns det ngt på din mage ännu? Min ser helt konstig ut eller så är det bara jag som tycker det för att man inte är van att se den så haha! Har du mått sämre eller bättre nu ngn dag? Tycker det pendlar rätt mycket. Kramar!

Sita 14 år sedan Svara här Svara i Sitas gästbok

Sita

Hej! Grattis till det lilla livet! Såg att vi är i samma vecka.. Hade varit roligt att ha kontakt med ngn som är i samma vecka : ). Hoppas du mår bra och inte börjat må så värst dåligt ännu.. Kram.

Sita 14 år sedan Svara här Svara i Sitas gästbok