16131 besök   inloggad för 3 år sedan

mammamys:s gästbok

Sandrew

Hej!

D droppar något helt annat, det är en "vitamin" som barnet inte kan producera själv (som vi vuxna får från ljuset och solen etc.)och som du ger från en månads ålder varje dag fram till barnet är två år.

Köp minfom, det är absolut inget farligt och din BM kommer säkert rekommendera det, lr ring vårdupplysningen. Ju fortare du börjar ju fortare hjälper det. Det hjälper bebis att antingen fisa mer eller rapa mer så det inte är en massa gaser kvar i magen som gör ont.

Kul att jag kunde lugna dej lite, hoppas det blir bättre snart! De säger att vid tre månader är det som att vända ett blad och barnet blir bättre imagen, precis som om det vant sej vid allt utanför livmodern:)

KRAM!

Sandrew 10 år sedan Svara här Svara i Sandrews gästbok

sotemmie

 Ojdå den 14, men då har han kommit det är jag nästan hundra på:-), hur är det med värkarna nu?. Ja hehe det kan jag tänka mig att det gör:-D, du ska ju snart bli mamma, då brukar det pirra i kroppen :-D.

sotemmie 10 år sedan Svara här Svara i sotemmies gästbok

Thessbaby

jaaa ^^ !
jo jag säger detsamma :P nu vart ja väldigt ivirig på att röra mig ,
sprang nästan upp och ner för ett par trappor här utanför haha!
men det hade ju inte gått utan värktabletterna kände ja strax efter :P !
fick sån där liten kosntig flytning i brunt blod :D och det har ja hört ska betyda nåt!

jaaa absolut!
lägger till dig på båda två direkt imorgon, nu måste ja försöka sova medans tabletterna fortfarande sitter i :D

kraaaam

Thessbaby 10 år sedan Svara här Svara i Thessbabys gästbok

sotemmie

 

Hehe okey, det kanske statar när som då:-), Jag hade också en jätte konstig känsla innan min förlossning startade, Hehe jag förstår hur du menar:-D. Ja det förstår jag att du gör:-), Han är snart här det är jag nästan säker på:-). Ja tiden går så fruktansvärt fort, helt obeskrivligt. Jag kan lova att du kommer känna när det är dax, kroppen förbereder sig alltid innan, man får vissa vibbar om du förstår hur jag menar, som du beskrivit att du har känt dig konstig idag, och man kan även må dåligt eller få diarré svårt att sova osv. Finns så många olika tecken på att en förlosnsingen är på väg att starta^^:-). Då har du haft en lyxgraviditet :-D. Jodå gumman du känner på dig när det är på gång<3:-). Ja det förstår jag att du blir, men man ska inte lyssna så mycket på andra för ingen förlosnsingen är den andra lik^^. Lovar att du kommer känna på dig när det är dax, sa hon inte alls hur mycket du var öppen?. Be henne kolla det nästa gång du ska dit, om det blir en nästan gång, vill säga han kanske vill titta ut i helgen :-)<3.

Kram 

sotemmie 10 år sedan Svara här Svara i sotemmies gästbok

Thessbaby

jaa detsamma :D !
just nu är jag hemma, fick med mig smärtstillande men jag känner ändå värkarna bak i ryggen och längst ner på magen, och dessa eländiga stickningar . men nu känns iallafall smärtan positiv när man vet att någonting är på gång :D så har man juf ått ligga i en förlossningssal för första gånegn med, oerhört spännande :D nu blir det promenader till max !!! (när smärtlindringen sitter i iallafall ) och hoppas på att det inte tar mer än bara någon dag innan själva förlossningen sätter igång !

hoppas det är på G för dig också :D !! du får hålla mig updaterad om hur det går för dig osv :D

kraaaam !

Thessbaby 10 år sedan Svara här Svara i Thessbabys gästbok

sotemmie

Vad kul att höra, då får vi hoppas att du snart har din lille bebis:-). Själv klart bryr man sig:-D, Jag vet själv hur det är att vara förstagångs mamma och ha en miljon frågor och funderingar :-)^^. Bara glad att kunna vara till hjälp:-). Okey hehe vad mysigt, då kan du nästan räckna med att det snart sätter igång på riktigt :-D. Så mysigt vill också ha min bebis nu men har 11 veckor kvar :-(, lång väntan men det är de värt^^. Går inte att beskriva känslan när man får upp sin bebis på magen<3. Önskar dig all lycka och att det statar snart så du får mysa massvis med din bebis:-D..

Kramar  

sotemmie 10 år sedan Svara här Svara i sotemmies gästbok

sotemmie

Hej ursäkta jag skriver, men så nyfiken på hur det har gått idag? hade du börjat öppna dig? eller vrf har du haft så ont?. Kram emmie

sotemmie 10 år sedan Svara här Svara i sotemmies gästbok

Thessbaby

Hej jo du har alldeles rätt! Ligger inne på förlossningen nu ^^ är öppen 1 o en halv cm o tappen är endast 1cm kort :D! Nu hoppas ja på att det är på gång här o att dom inte skickar hem mig! Hoppas du är på G som din BM sa! Kram

Thessbaby 10 år sedan Svara här Svara i Thessbabys gästbok

veronica21

jo allat är bra med mig kram

veronica21 10 år sedan Svara här Svara i veronica21s gästbok

veronica21

jo jag mår bra. kram

veronica21 10 år sedan Svara här Svara i veronica21s gästbok

veronica21

hej gumman vad hittar du på? kram

veronica21 10 år sedan Svara här Svara i veronica21s gästbok

Jenni

Användarnamnet : Augusti 
Lösen : sthlm

Jenni 10 år sedan Svara här Svara i Jennis gästbok

veronica21

hej gumman kram virre

veronica21 10 år sedan Svara här Svara i veronica21s gästbok

neeevalainen

svar från dagboksinlägg; 
heej :) ja va roligt :D jag är precis 26+0 så ^^ det blir en liten aprilbebis här också :) den 20e april är vi beräknade! hoppas bebis har lust att komma några dagar tidigare faktiskt :P  Vet ni vad det blir för något?? :) kram!

neeevalainen 10 år sedan Svara här Svara i neeevalainens gästbok

Whimsical

jag svarar på din fråga här =)

jag har gjort min sockerbelastning idag, och ja skulle vara fastnande från midnatt.. ja var på MVC 8 imorse.. ta med en citron och spetsa vätskan med..

vissa barnmorskor gör det, det gjorde dom för mig, då var de lätt att få ner.
det blir inte så sött.. är nästan som citronjuice =)
det är då man ska vänta och vila i 2 timmar som e drygt!

Whimsical 10 år sedan Svara här Svara i Whimsicals gästbok

Babalo

Åh tack så mycket :=)
Hoppas du får en fin dag!

Babalo 10 år sedan Svara här Svara i Babalos gästbok

lotta1984

Är du intresserad av att ha ett homeparty för dig och dina vänner?

Willvin Creative är ett nytt sätt att umgås på!
Tillsammans kan Du och dina vänner ha en mysig exklusiv kväll med lite snittar och bubbel (alkoholfritt som alternativ).
Ni får känna och klämma på Willvins härliga väskor!
 
Under kvällens gång får ni tillsammans – i en kreativ Willvin-anda blinga/pimpa/dekorera två stycken Willvin-väskor som sedan kommer att auktioneras ut och pengarna för ert gemensamma arbete går till välgörande ändamål – Barncancerfonden.

Är Du intresserad av att vara värdinna åt ett sånt här party?
Du får en fin värdinnegåva, erbjudanden och rabatter!

Har du fler frågor?
Tveka inte att kontakta mig ([email protected])!

lotta1984 11 år sedan Svara här Svara i lotta1984s gästbok