23275 besök   inloggad för 9 år sedan

love-child:s gästbok

varginnan

Halloj å hej! Hoppas att allt e bra med er! Tiden går fort å Theo är redan 4 1/2 månad ! Ha det så himmla bra! Om du vill får du gärna maila på [email protected] Ha det så bra/ Ellis

varginnan 10 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

varginnan

God morgon! Förlåt att jag inte skrivit på ett tag! Lilla Theodor mår bra, hans hål i hjärtat har slutit sig. Vi ska till hörselkliniken den 8/1 å kolla öronen igen, men tror inte att det är nån fara! Han har äntligen börjat gå upp i vikt så nu väger han 3500, det tog etttag innan det vände, så vi fick väga honom varje dag. Det e en liten kelgris som vill bli buren el ammad hela tiden vilket är svårt då jag även har 7 till och framförallt William som är väldigt klängig och mammig! Men han har äntligen lärt sig gå, stelbent men ändå:-) Pappan till 5 av mina barn Peter ( min xman) har börjat bråka igen:-( nu vill han sälja huset NU, men jag har ingen stans att ta vägen! Vi är ju så många så vi får inte bo i lägenhet. Han säger att han vill ha pengar av mig, som inte stämmer, han bråkar mycket med sina föräldrar när barnen är där, å bråkar med barnen så de äldre vill inte åka dit! Han hämtar å lämnar barnen lite hur han vill trots att vi har schema som vi fick av tingsrätten, jagfår liksom bara gilla läget. Som över nyår skulle han ha alla 5 men tog 2 å lämna tillbaka dem en dag förtidigt!suck! Å Niklas ( bebisens pappa) är inte bättre han! Han ville ha Theo över jul fast han bara var 13 dagar och ammar! NEJ fick jag säga, han bor ju 12-13 mil här ifrån! Han har köpt spjälsäng dit bort, men när jag pratar med bvc och familjerätten så rekomenderar de inte varannan helg förrens Theodor är ca 1 1/2 år!!så nu kommer N 2-3 dagar i v och är här 3-4 tim åt gången. Jobbigt för mitt liv stannar av! Han kan komma mitt i middagen å sitta å glo! Usch för karlar! Hur går det för dig och din familj?du får gärna maila mig:-) [email protected] Kram på dig!!

varginnan 10 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

varginnan

Hur går det för er? Saknar dig:-) Ha en trevlig helg!/Ellis

varginnan 10 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

varginnan

Hur är livet för er? Söt lilla Milo är! Hur är kroppen på dig nu? Har värken försvunnit!! Själv så mår jag illa, huvudvärk och är skitnervös för torsdag då jag ska till sjukhuset för vändningsförsök! Får reda på efter försöket omdet ska sätta igång mig där på en gång eller om jag får ett annat datum i nästa vecka!eller om det blir snitt dr då eller om det tar ett annat datum!! Nervit!! Jag kanske får bebis på torsdag:-) Är man beredd? Rädd för smärtan!! Är då i v 35+0 Ha det så bra!!

varginnan 10 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

varginnan

Hur går det för dig? I morgon är det ju din dag:-) Håller tummarna att han snäll och snabb ut så han får träffa sin mamma å alla sina syskon! Kram oå dig

varginnan 10 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

liona

Aah men då är det bara högst ett par dagar kvar! Vad kul! Jag håller tummarna för att det börjar hända något, se till att höra av dig sen! :)

liona 10 år sedan Svara här Svara i lionas gästbok

liona

Du har inte länge kvar nu,  alla lyckoönskningar till er! Vad underbart att han/hon snart är här! :)

liona 10 år sedan Svara här Svara i lionas gästbok

liona

Joo det är så jobbigt att inte få veta någonting alls! Varje litet entagande eler gissning från deras sida skulle redan hjälpa mig. Men ingenting... Allt känns helt svart och jag vet varken ut eller in.

De skall ringa på tisdag och ge mig de första svaren, men de har alla svar först veckan efter det. Blir skönt att få veta någonting men även om jag skulle få goda nyheter på tisdag så har ju alla svar inte kommit...

Nej ingen har erbjudit oss någon att prata med, du har rätt i att det är verkligen dåligt. Det är ju det man behöver vid sådana här tillfällen. Tur så har jag berättat åt en vän och min syster o de är otroligt stöttande. Och den som har varit min största klippa är förstås min man. Han har hållit lugnet hela vägen och stått vid min sida. Skule vi båda ha flippat så skulle allting bara ha blivit värre.

Kramar till dig och tack så mycket för stödet <3

liona 10 år sedan Svara här Svara i lionas gästbok

liona

Hej! Vi var igår och tog nya ultrabilder och fostervattensprov. Fick inte veta någonting nytt och får provsvaren först efter 2 veckor. Så blir två veckors väntan nu, vet inte hur jag skall klara mig igenom det. Önskar att de iallafall kunde ha sagt någonting, vad som helst! Känner mig så förtvivlad och kan inte glädja mig alls åt graviditeten nu då jag oroar mig så mycket. Allting känns hopplöst och så orättvist, men som du skrev-hoppet är det sista man skall mista. Försöker hålla kvar lite hopp men det är så svårt. Vill bara veta NU vad det är för fel och vad vi skall göra :( tack för ditt stöd, det betyder mycket! Kramar till er!

liona 10 år sedan Svara här Svara i lionas gästbok

PoppeLiten

Haha.. den är ju inte att leka med, men hur har den varit i dina andra graviditeter?

PoppeLiten 10 år sedan Svara här Svara i PoppeLitens gästbok

varginnan

God kväll:-) nej jag blir inte igångsatt den 26/11 itan ska in för bedömning och planering med överläkaren vilken dag jag ska bli igångsatt:-) pratade med hon som undersökte mig i dag och frågade hur de brukar göra ? Då sa hon att i vanliga fall brukar man vilja göra vändningsförsöket en dag och igångsättning några dagar senare, men när man fött så många barn så var risken stor att han voltar tillbaka med rumpan neråt! Så hon trodde att det blir samma dag ! Jag hoppas på fredagen den 7/12 för då har jag lätare att fixa barnvakter! Pappa Peter till mina 5 yngsta kan ta alla 5 den helgen!men blir det vardag så blir det svårare, se hur mycket jag kan styra det!! Insåg att det inte e så lång tid kvar! Bara 2 v kvar till själva bedömningen! I dag var det lite skrämmande då jag hamnade i ett rum brevid en som var i slutskedet i förlossningen som låg å skrek ajajaaaaajjj och grät , då kände jag lite panik komma krypande! Jo jag ska verkligen försöka ra det lugnt, men det e ju svårt!! Jo jag gillar pyssla, har massa järn i elden, men sen hinner man inte med alla projekt man vill göra! För lite tid , för mycket barn som stör:-) gillar måla korgar, brodera, göra smycken, hålla på med mosaik, knyta mattor, julpyssla, sy osv!! Min 6 åriga Wilma har just hajat att mamma har en stooor garderob med glitter pärlor paljetter garner tyger osv!! Kommer få sätta lås på:-) Hur är det med lilla Milo magen? Nu är det bara 10 dagar kvar för er! Woow!! Hoppas för din skull att han vill ut själv lite tidigare!! Har du börjat handla julklapparna än? Jag handlar lite nu å då, så det flesta är klara:-) ska bara skå in de sista å handla 2 paket till!! Känns skönt! Kram på dig!!

varginnan 10 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

FyraStycken

Tack för kommentar =)

Ja, de har blivit några tusen :P Men fint blir de =)
Grattis själv =D Vilken fin mage du har.

FyraStycken 10 år sedan Svara här Svara i FyraStyckens gästbok

Soetnos

Förstår att det är tufft! Men du ska veta att du är jätte fin :)

Soetnos 10 år sedan Svara här Svara i Soetnoss gästbok

varginnan

Men usch å fy å blä!!! Hur sjutton kan de inte lyssna på dig?!? Du e ju inte 20 år å förstföderska!! Hoppas verkligen att det sätter igång innan för dig eller att de åtminstone sätter igång dig!! De ska kunna läsa vad hon har skrivit på mvc! Det ska bara vara å be din bm :-) Tycker iofs inte att de lyssnar på mig heller, men vi måste stå på oss!! Håller tummarna för dig att det blir det lilla huset istället för en liten lägenhet! Det e som jag , vet ju inte var vi ska ta vägen efter våren! Hoppas hur mycket som helst på att exmannen ska gå med på att jag får bli kvar nått år till, han pröjsar ju ingenting på huset som det e nu!!! För barnens skull!! Jag får ju inte komma in i en lägenhet , för mycket barn, de har gräns på max 4!! Hmm å vad fan ska då jag ta vägen?? Är ju mammaledig barnskötare så jag får ju inte ta lån själv till ett hus! Själv har jag börjat att köra med mycket samandragningar , så igår var jag fasiken rädd att jag skulle åka in, vet bara inte hur. Har ingen som skjutsar å ingen som tar hand om barnen! Den såkallade pappan till bebisen i magen e såååå trög i huvudet! Jag har ju fått honom att förstå att jag inte vill ha med honom, men i dag har han smsbombat mig med först gullet, pluttinutt till nu i slutet av dagen att han vill veta min ekonomi ( han har inget med den att göra) till att fråga när mann kan sätta in bebisen på dagis ( hmm han e ju inte född ännu!) Jag har fått låna hans tvättmaskin å torktumlare nu i en mån, nu vill han sälja det å mig för 7000:- !?! Vad ska jag få dem ifrån,,, överpris för begagnat!! Dem är säkert 3-5 år gammla! Här var det inge kompispris här inte! Hur ska jag kunna tvätta 8 barns kläder, lakan osv utan tvättmaskin!! Suck! Nu längtar jag till den 9/11 då jag ska på tul och den 26/11 för diskutionen om igångsättning, om inte bebben tänkt komma innan! Nä nu måste jag laga middag till barnen! Tänker på dig! Ha det så bra du kan gumman:-) kram

varginnan 10 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

varginnan

God kväll! Hur går det för dig? Hur gick det i dag? Kram på dig!!

varginnan 10 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

saraarkbark

Hej! Ja, absolut inte meningen att skræmma upp dig :/ det ser ju egentligen ut som blåsor, men man kah ju aldrig vara sæker! Det jag tænkte på var mæsslingen, men kom på att det var nær vi var hos lækaren før hon hade utslag så kollade dom under føtterna och i hænderna, så jag skulle nog kolla upp det! Bara før att vara sæker :) antagligen ær det ingenting! Lycka till! Kram :)

saraarkbark 10 år sedan Svara här Svara i saraarkbarks gästbok

5underbarabarn

Hej!Fyfan nu skrev jag nyss ett jättelångt meddelande till dig i din gästbok och nog fan så försvann det:(min vanliga otur:(Vet inte om den sidan är helt knäpp eller om min dator är det:)Får skriva till dig när jag har lite mer tid..Haha nej vi har nog inte samma gubbe,min heter Patric men han heter Johan i andranamn;)Din heter inte Patric i andranamn eller?Tänkte fall dom kör ett dubbelspel;))Lille Riwer är jättesnäll som tur e.Vet inte hur det hade gått annars.Noelia(ena tvillingen)är jätte krävande och svartsjuk nu..Stackars liten,jag lider så med henne och då en pappa på det som inte fattar...Hoppas du snart känner dig bättre..

Kram snälla du/Madde

5underbarabarn 10 år sedan Svara här Svara i 5underbarabarns gästbok

anna1990

tack för ditt svar! ska absolut hålla dig uppdaterad, hoppas så på att det är ett hjärta som tickar där inne! 

anna1990 10 år sedan Svara här Svara i anna1990s gästbok

varginnan

God morgon! ( kl 04::13) var uppe å kissa å såg ditt meddelande:-) Visst har tankarna rusat genom huvudet på att ta tillbaka exmannen då vi har 5 gemensamma barn , men nej det vill jag inte! Jag saknar massor hos honom, vi har varit ett par i flera omgångar sen jag var 18 och han 19 år! Men han har depretioner och massa olika fobier och dyl som jag e glad att slippa!! Men saknar honom med att vi kunde prata om allt, alla gemensamma vänner osv. Men som sagt nää,, skönt å slippa allt det negativa!! Det andra puckot försöker jag bearbeta bort:-) han förstår som sagt inte vad jag säger! Har bara hittat mer å mer negativt med honom! Han var jätte trevlig i början å barnen gillade honom, men nu får nästan alla " panik" när han dyker upp som gubben i lådan ofta oanmäld:-/ skit jobbigt!! Han är ointresserad av själva graviditeten säger bara att jag redan kan allt. Men ( tyvärr) viill han vara delaktig i barnet:-( jag vet inte hur mycket han kommer att fajtas för bebisen, antaglig upp i tingsrätten när det går upp ett ljus för honom att jag vill INTE flytta till honom, vilket han inte fattat ännu! Men jag ska inte skriva på gemensam vårdnad utan ta ensam som bebben föds in i tydligen eftersom jag bor 12-13 mil ifrån Niklas och vi har aldrig bott ihop, han har bara varit här 2-3 gånger i veckan (max) ingen tendens till att sälja sitt hus! Eftersom jag håller på med en vårdnadstvist med exet uppe i tingsrätten så vet jag att man för det första inte låter ett barn under 1 1/2 halft år sova borta från mamma och syskon, ogärna delar syskongrupper osv! Så han kommer få komma hit för att umgås å gå ut å promenera i närområdet då han inte känner folk här omkring! Min äldsta dotter vill inte ens ha in honom i huset! Hon tycker han är dum och skämmig! Jag har ju med tiden upptäckt att han är alkoholist , dricker jättemängder när han dricker, blir pinsamma situationer då! Min syster å andra vänner säger kasta ut honom!!! Jag måste ta nyckeln i från honom , han har haft den för han går så rysligt tidigt på morgonen, annars väcker han upp mig å vill att jag ska låsa efter honom!! Nää usch en riiiktigt nitlott drog jag där!! Men som sagt jag får en till liten person att älska och bebisen ångrar ju inte( han var inte planerad, men dock lika älskad som alla sina syskon:-) Får se hur vi gör med namnen, då Niklas vill så olika mig, undra vad jag har att kunna säga till om? Tilltalsnamnet kommer bli Theodor:-) iallafall!! Ju längre tid som nu gått börjar jag att fundera på det dåliga resultatet jag fick på kubtestet,,, 1:289 eller vad det var, tänk om nått dessutom inte stämmer med lilla bebisen? Blir orolig!! Jag har nog bestämt mig till 90% att jag ska ha syrran med mig på förlossningen istället för N, han kommer bli tokig! Men jag känner mig inte bekväm med honom, rädd att han kommer göra bort mig! Han får självklart komma in sen när allt e klart! Han vet inte om det ännu bara! Med tanke på att han inte lyssnar på nått annat jag sagt innan så väntar jag nog lite till med att släppa den bomben! Tycker det e lite för privat och rädd att det kommer att kännas som att släppa in en elefant i en porslinsaffär! Jag är rätt glad nu i efterhand att jag har betalt när jag köpt vagnen vaggan babysittern osv, det ända han hittills inhandlat är en madrass till vaggan! Sen har han inte lagt ut en krona! Oj vilket låångt brev och klockan tickar på, hoppas jag kan somna om:-) du och din familj får ha en underbar söndag så ska jag försöka hinna måla vaggan, vila osv tills alla små kommer hem vid 18 - tiden i kväll! Kram på dig:-) //Ellis

varginnan 10 år sedan Svara här Svara i varginnans gästbok

Leolah

Det blir mitt andra, min sambos fjärde. Just själva förlossningen var snabb, och inte så farlig om man lyssnar på alla andra. Men efter... Usch.. Livrädd för sjukhus... Fick inte ut moderkakan. De var inne o grävde o det gjorde ont som fan. Fick sprutor för att den skulle lossna. Icke. De masserade på utsidan av magen så jag trodde jag skulle dö. Fortfarande inget. De berättar att jag måste opereras men att jag troligen skulle vara vaken. Paniken börjar infinna sig. Tillslut säger de att jag ska bli sövd, panik för det... Läskigt. Blir ivägrullad o min sambo sitter kvar med skruttan i famnen. Fick bara hålla henne en liten stund. När jag var på uppvaket brast det.. Storgrät av lättnad. Allt gick ju bra, o som sagt, fick ju vara sövd när de sydde.. Vilket annars var en av fasorna.. Tur i oturen

Leolah 10 år sedan Svara här Svara i Leolahs gästbok