10969 besök   inloggad för 1 år sedan

lilla bus
Lilla Bus
Ålder: 41-
Stad: Halmstad

ensamstående mamma
tvillingar
Vänner
johannas86 chrissy16 Olofsson579 isabellas Liiaaa90 MammaJessie79 Tinkerbella Vampiremamii Mikaelam123 Sommardagar NilaBridell MammaJuli Xea78

Senaste besökarna
isechoklara mille87 zaga Cissii13 FreakingPigeon Jackies19 Juliet Bridell 16 JohanS Kajsa85
  • Jag bor i:hus
  • Min familj består av:Mig, fyra tvillingar, en mamma två systrar och en bror och en dotter.
  • Jag är intresserad av:väva sy kläder, relationer.virka håller på med ett överkast som kommer ta en evighet att göra, men detär resan som är rolig och att ingen kommit på tanken att göra runda lappar alla olika.
  •  
  • Så nu är Thereses andar i barnet. Det andra barnet hennes suberälskling den första i livet. hon var den andra.  Hon började om och blev illa omtyckt så nu är det Moder jord som berättar jag som funnits i kroppen hela detta liv jag gick under jord när kvinnorna trodde sig kunna det själva och det är då sjukdommarna började komma nu är ordningen återställd och kvinorna med sina män är i himlen som skapade förut dom som har barn är i kroparna som föräldrar. Dom andra är i himlen och letar upp barn som dom vill fostra och leva med så dom känner varandra seda innan så familjerna får det bättre.  Nu finns jag också i himlen där vill jag stanna.
  • jag väntar femlingar och det är två pojkar och tre flickor. en av Fickorna är mina andar som jag delat på i olika liv för att åstadkomma mer.
  • Ni är hjärtligt välkommna till min sida och dagbok som jag är aktiv i. Jag ska tillägga att jag ljuger aldrig, så om något är oklart vill jag ni ställer frågor, jag har svar till alla. ha en fin tid med familjen med hälsning ,Therese Isabelle              dvs. / Lilla Bus