3976 besök   inloggad för 10 år sedan

jassi86:s gästbok

elhamebadi

Nu är hon snart nio månader, så jag är inte speciellt orolig för PSD. Hon sover gott och det gynnar oss alla :)

elhamebadi 10 år sedan Svara här Svara i elhamebadis gästbok

LindaMaria

Fråga efter lönetillägg eller föräldralön. Samma sak :)

LindaMaria 10 år sedan Svara här Svara i LindaMarias gästbok

februarimamma2010

hej nä utan du måste ta ut minst 5dagar i veckan oavsätt om det är dagar med högsta eller lägstanivå.så vi blandar i varje vecka för att de inte bara ska finnas lägstanivådagar kvar som inte vi överlever rent  ekonomiskt på.lycka till.

februarimamma2010 11 år sedan Svara här Svara i februarimamma2010s gästbok

Thildesmamma

Det är fullt liggläge på den (kan ställa den i tre olika sittlägen) den är lätt att fälla i dom olika lägena också eftersom det är en pinne bak som man drar upp så blir inte ryckeigt eller så. 

Fotstöd finns det också på dom, dock inte lika långt som på emmaljungan men de har inte vart några problem för lillan (hon fick den när hon va 1,5  ungefär.  Hon hade lite svårt att sova i den först för hon hade åkt sin emmaljunga i över ett år så var van i den men när hon väl kom in i det sover hon som en prinsessa i den. Det borde gå att sätta dit en ståbräda men kan inte lova något.  

Men det är en bra vagn för pengarna :)

Thildesmamma 11 år sedan Svara här Svara i Thildesmammas gästbok

Nilsson579

Ja du kan ju hoppas på det :) men du är ju längre gången så du kan ju berätta:) min kollegor vet det men jag mår så dåligt så de var tvungna att få reda på det:)

Nilsson579 11 år sedan Svara här Svara i Nilsson579s gästbok

Nilsson579

Så mysigt. Jag mår sådär mår illa och nu probelm med magen:s Men när jag vänta min dotter var jag bara tröt så dessa graviditet symtomen är nya och inte alls trevliga men allt för den lille i magen :) hur mår du själv? Jag har berättat på mitt jag för kollegorna att jag är gravid så de vet varför jag är blek och ser ut som jag vill kräkas hela tiden. Meb du skrev att du hade svårt för att dölja magen magen blir nog större än föra graviditeten då syntes det inte för än v25 :) hur var det för dig?

Nilsson579 11 år sedan Svara här Svara i Nilsson579s gästbok

Nilsson579

Hej. Ok tack för svar. Är i vecka 9 beräknad att få beben i maj. Väntar oxå mitt andra barn och har en dotter på två år bor i Limhamn.

Nilsson579 11 år sedan Svara här Svara i Nilsson579s gästbok