23036 besök   inloggad för 8 år sedan

jassi:s gästbok

AnnaN84

jadå, det gick bra :) inte bekvämaste upplevelsen kanske, men det ser bra ut på pappret o jag förtränger nog det värsta snart. ..;-) fick en frisk tös o det är viktigast! gick det bra för dig med? hade du barn innan? kram

AnnaN84 9 år sedan Svara här Svara i AnnaN84s gästbok

februarimamma2010

hej

gör de testa välling för större barn,och skulle de inte funka så säger jag som min karl ofta säger till mig.sluta haka upp dig på saker så löser  de ut sig av sig själv.det är ju kvinnans lott av vara den nervösa och oroliga.

ha en underbar dag och försök vila lite du skulle väl också ha bebis snart eller?

kram

februarimamma2010 9 år sedan Svara här Svara i februarimamma2010s gästbok

februarimamma2010

hej.

med den beskrivningen låter de inte som om han borde vara hungrig iallfall.våran son vakna också vi den tiden innan varje dag,om de funkar  att bryta hans sömnmönster och få han att sova längre är svårt att säga,men  testa kan man ju göra.har sonen eget rum??? låt han ha någon leksak i sängen han gillar våran har bilar som jag gömmer under nallarna på kvällen och se om  han kan roa sig ett tag själv och du hinner vakna till  liv iallfall våran brukar kunna leka själv 20-45min givetviss kallar  han på oss imellan  åt men det ignorerar vi så  länge det går. eller testa att ta upp och lek på hans rum,lägg in blöja så du kan  byta på plats.är ute efter att du ska försöka bryta hans mönster att vilja ha mat vid 5-6 så gjorde jag och sen helt plötsligt sov han längre också.skulle jag gå ut med sonen i köket så skulle han bli jätte hungrig men på rummet kan han leka ett bra tag innan han måste äta.bestäm en tid som du tycker är lagom att ge  han mat på.tror jag första satte att innan  sex får han ingen mat om han är frisk och sen sköt jag på den tiden idag ger jag inte innan sju.

annars är det att testa välling för större barn.hoppas du fått någon hjälp.kram  

februarimamma2010 9 år sedan Svara här Svara i februarimamma2010s gästbok

Mysan89

Ja hon är en rktig sjusovare :) Hon här sovit så länge sen hon började krypa för ca ett år sen. Njuter så länge det varar ;)

Mysan89 9 år sedan Svara här Svara i Mysan89s gästbok

SandraR

Ja den är absolut inte dyr och den är väldigt snygg :D, Jag ska själv köpa min vagn där! :)

SandraR 9 år sedan Svara här Svara i SandraRs gästbok

PaulineK

Ja förstår att det kan vara svårt att hitta. :/ Själv har jag ju turen att sambon min tecknar och målar så han får stå för dem flesta tavlorna till lill*ns rum. :)

PaulineK 9 år sedan Svara här Svara i PaulineKs gästbok

Sara.

Hej:) förberedelseolja använder man från ca v 35 (tror jag det var, står på paketet) för att mjuka upp mellanköttet. Uh.... Världens fulaste ord men det heter faktiskt så >.< man masserar iallafall in det runt öppningen i ca 10 min varje dag för o öka blodcirkulationen. Det ska ge mjukare hud och mindre risk för allvarliga sprickor. Kan också hjälpa till med öppningen, därför man bara får använda den från v 35:) jag köpte min från weleda och är jättenöjd. Vet inte med 100% säkerhet att det hjälpte eftersom det är mitt första barn, men min dotter blev tagen med sugklocka och då är det vanligt att man spricker. Men jag sprack nästan inte alls (2 små stygn) och jag tror kanske oljan hjälpte till:) hoppas det var svar nog på frågan:) börjar det närma sig bf för dig? :)

Sara. 9 år sedan Svara här Svara i Sara.s gästbok

PaulineK

Tack. :) Tänkte rama in den och hänga upp den ovanför bebis vagga sen. :)

PaulineK 9 år sedan Svara här Svara i PaulineKs gästbok

izza706

Jag skickade hem från bodystore.se för ett par månader sen:)! Får även håret att växa snabbare! Har funkat kanonbra för mig!

izza706 9 år sedan Svara här Svara i izza706s gästbok

jagheterlisa

Den var inget att ha ända :)

jagheterlisa 9 år sedan Svara här Svara i jagheterlisas gästbok

jagheterlisa

Ja jag har ju det! :) kanske hittar något bättre. Och billigare.. Kände av lite panik idag bara, men nu har det lugnat ner sig. Annars är trapporna en väldigt bra träning :)

jagheterlisa 9 år sedan Svara här Svara i jagheterlisas gästbok

jagheterlisa

Hej! Ja det är det jag är rädd för, att det blir tungt osv med bebis + alla saker. Men jag ska nog försöka kolla efter en på andra plan istället. Tänkte inte på att det var så mkt insyn i lägenheten

jagheterlisa 9 år sedan Svara här Svara i jagheterlisas gästbok

sotemmie

Måste bara skriva, Fan vilken fin profilsida du har?:).

Hur har det gått, har du hittat någon vagn ännu?:)

sotemmie 9 år sedan Svara här Svara i sotemmies gästbok

Sunshiiine

Jag kan tro det! Haha, skönt! :) Vad kul ändå med inte så många år emellan dem, då kommer dem ha så kul ihop och kunna leka massor längre fram. Hoppas allt går bra för dig :)

Sunshiiine 9 år sedan Svara här Svara i Sunshiiines gästbok

Sunshiiine

Vad roligt :) Hur gammal är er son? Skönt att kunna återanvända en del bebissaker då iallafall om ni redan har massa pojk-saker :)

Sunshiiine 9 år sedan Svara här Svara i Sunshiiines gästbok

Sunshiiine

Nej vi vet inte vad det blir, jag vill ha det som en överraskning :) Vet ni?

Sunshiiine 9 år sedan Svara här Svara i Sunshiiines gästbok

Sunshiiine

Ja, tradera finns säkert billigare, många som vill sälja sina som de använt! :) Okej, då är min beräknad exakt en månad efter dig, 15 maj :) Skönt att få vårbarn :)

Sunshiiine 9 år sedan Svara här Svara i Sunshiiines gästbok

Sunshiiine

Ja, det är för tidigt att köpa, såå synd :( men fick tips om att Nelly.com säljer billigare också, för typ 400 kr tror jag det var istället för 7-800 som det kostar på andra ställen! Kan ju alltid hoppas att samma deal dyker upp igen, men det är mindre troligt. När är du beräknad? :) April?

Sunshiiine 9 år sedan Svara här Svara i Sunshiiines gästbok

elhamebadi

Ja tajta kläder hör mer till vanligheten numera :) Lycka till med din graviditet! Kram

elhamebadi 9 år sedan Svara här Svara i elhamebadis gästbok